L’Ajuntament d’Elx desautoritza l’accés a les seues platges en la Nit de Sant Joan per la pandèmia de la Covid-19 i per a evitar aglomeracions

L’Ajuntament d’Elx desautoritza l’accés a les seues platges en la Nit de Sant Joan per la pandèmia de la Covid-19 i per a evitar aglomeracions

L’alcalde, Carlos González, recorda que el dimecres tindrà lloc la reunió amb l’Ens Gestor de Platges, en la qual es prendran decisions per a la temporada estival


González assenyala que “com a conseqüència de la necessitat de prendre mesures restrictives per a evitar la propagació del coronavirus aquest estiu 2020 serà totalment atípic”


L’Ajuntament d’Elx ha decidit suspendre i desautoritzar enguany la celebració de la Nit de Sant Joan -del 23 al 24 de juny- a les platges del municipi davant la pandèmia de la Covid-19. L’alcalde, Carlos González, ha destacat aquest matí que “davant l’actual crisi sanitària no es donen les condicions necessàries per a autoritzar aquesta celebració, i per tant, no s’autoritza l’accés a les platges durant aquesta nit per a evitar aglomeracions”.

A més, González ha destacat que s’adoptaran mesures per a controlar l’accés i vigilar que es compleix la prohibició de l’encesa de fogueres. En aquest sentit, l’alcalde ha fet una crida a la joventut perquè no acudisca a les platges aquesta nit amb la finalitat d’evitar la propagació del coronavirus.

Reunió Ens Gestor de Platges

D’altra banda, l’alcalde ha recordat la reunió, que tindrà lloc el dimecres 10, amb l’Ens Gestor de Platges, en la qual es prendran decisions per a la temporada estival.

Així mateix, el regidor il·licità ha destacat la importància de garantir el dret de la ciutadania i de les i dels visitants a l’accés de les platges amb aforaments més reduïts per a evitar els contagis. No obstant això, González ha assenyalat que “ens trobem en un context en el qual, com a conseqüència de la pandèmia i de la necessitat de prendre mesures restrictives per a evitar la propagació del virus, aquest estiu 2020 serà totalment atípic”.