L’Ajuntament d’Elx reprén la celebració de bodes civils amb la possibilitat “d’streaming”

L’Ajuntament d’Elx reprén la celebració de bodes civils amb la possibilitat “d’streaming”

El Saló de Plens va acollir les dues primeres cerimònies dissabte passat, 13 de juny, retransmeses en directe i amb limitació d’aforament


Les següents celebracions seran aquest cap de setmana, en la fase 3, en les quals es podrà completar el 75% de l’aforament i la resta de persones convidades tindran l’oportunitat de seguir-les a través del canal de Youtube del consistori


La desescalada comença a arribar també a les bodes, després d’haver estat interrompudes i d’haver hagut de ser ajornades durant el confinament declarat per l’estat d’alarma. El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx va tornar acollir dissabte passat, 13 de juny, les primeres celebracions d’enllaços matrimonials civils. La regidora de Cultura, Marga Antón va ser l’encarrega d’oficiar les dues cerimònies que van tindre lloc en la fase 2 de la desescalada. Uns actes atípics amb limitacions d’aforament però amb la possibilitat de realitzar un streaming perquè les persones convidades pogueren seguir la cerimònia en directe a través del canal de Youtube del consistori.

En les primeres noces van acudir un total de 13 persones mentre que en la segona 21. Els esdeveniments es van desenvolupar sota les mesures de seguretat i higiene necessàries per a salvaguardar el benestar de la parella i de les i dels convidats.

Les següents celebracions matrimonials seran aquest cap de setmana, en la fase 3, a càrrec de l’alcalde, Carlos González, i el regidor de Drets Socials, Mariano Valera, en les quals es podrà completar el 75% de l’aforament i la resta de persones convidades tindran la possibilitat de seguir-les a través del canal de Youtube del consistori.

A més, per a garantir la protecció de la població queda prohibit tant l’ús d’artefactes pirotècnics, arròs o pètals de flors, com afegir decoració als espais reservats per a la cerimònia.

Solament es permet el moviment a la sala per a professionals de la fotografia o del vídeo, i han d’acudir amb la deguda protecció.

Des que entrara en vigor l’estat d’alarma, el consistori ha ajornat al voltant de 44 enllaços, per als quals s’han buscat dates alternatives a finals d’any.