L’Ajuntament d’Elx ret homenatge als herois que han lluitat contra la pandèmia amb un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament d’Elx ret homenatge als herois que han lluitat contra la pandèmia amb un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana

La regidora de Cultura, Marga Antón, destaca que “és la nostra manera d’agrair a les i als sanitaris, bombers, Cossos i Forces de Seguretat, empreses i particulars el seu esforç i el seu treball per a fer que isquem de la pandèmia al més prompte possible i en les millors condicions”


L’Ajuntament d’Elx retrà homenatge als herois que han lluitat en primera línia contra la pandèmia de la Covid-19 amb un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, organitzat per la Regidoria de Cultura, que se celebrarà el pròxim dia 3 a la Rotonda del Parc Municipal a partir de les 21.30 hores.

“Volem aprofitar que és la primera vegada que l’Orquestra de la Comunitat Valenciana està a Elx per a retre homenatge a tots i totes les heroïnes d’aquesta pandèmia per la seua contribució a salvar tantes vides. És la nostra manera d’agrair les i els sanitaris, bombers, Cossos o Forces de Seguretat, empreses i particulars el seu esforç i el seu treball per a fer que isquem d’aquesta situació al més prompte possible i en les millors condicions”, assegura la regidora de Cultura, Marga Antón.

“És simplement un gest d’homenatge i reconeixement que més tard es completarà amb un acte més protocol·lari al Gran Teatre, però, ara com ara, és el primer pas per a reconéixer a totes aquestes persones el gran sacrifici que han fet per tots”, expressa la responsable de Cultura.

L’Orquestra de la Comunitat Valenciana va ser creada en 2006 i està integrada per músiques i músics internacionals seleccionats pel seu director fundador i primer titular, Lorin Maazel. Aquesta formació s’ha situat ràpidament entre les més importants del panorama internacional.

La comesa fonamental d’aquesta orquestres és atendre el fossat en la temporada operística del Palau de les Arts. En el programa per al concert de la Rotonda figuren obres de Domenico Cimarosa, Wolfgang Amadeus Mozart i Franz Joseph Haydn. L’assistència a aquest espectacle musical serà per invitació.