L’Ajuntament d’Elx s’uneix a la celebració del Dia Mundial sense Tabac

L’Ajuntament d’Elx s’uneix a la celebració del Dia Mundial sense Tabac

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, aposta per la sensibilització de les persones adultes per a donar a les i als menors un exemple de vida saludable


L’Ajuntament d’Elx s’uneix al Dia Mundial Sense Tabac que se celebra el 31 de maig, un bon moment, segons recorda el regidor de Drets Socials, Mariano Valera, “per a deixar de fumar”.

“El 31 de Maig, com cada any, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i els seus associats mundials, celebren el Dia Mundial Sense Tabac. La campanya anual és una oportunitat per a conscienciar sobre els efectes nocius i letals del consum de tabac. El lema triat per a enguany és “Protegir la joventut de la manipulació de la indústria i previndre el consum de tabac i nicotina”, assenyala el regidor il·licità.

Mariano Valera indica que “des de l’Ajuntament d’Elx estem realitzant un esforç a desenvolupar accions de promoció de salut des d’una perspectiva intersectorial, participativa i d’equitat. El nostre municipi compta amb el Pla Municipal de Prevenció de Conductes Addictives, un instrument que s’articula amb un enfocament comunitari, elaborat per diferents agents que treballen de manera directa o indirecta amb una perspectiva preventiva”.

“El tabaquisme és la primera causa de malaltia evitable i genera sis milions de morts a l’any. Hui és un bon moment per a deixar de fumar. Des de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) continuarem apostant per la sensibilització de les persones adultes com a màxim exemple de salut i vida saludable per als i les menors. Apaga els fums del cigar. Per la teua salut i la de qui t’envolta!”, expressa el regidor de Drets Socials.