L’Ajuntament dona la llicència d’obres per a la rehabilitació de l’Hort del Gat amb la finalitat d’albergar el “Casal del Fester”

L’Ajuntament dona la llicència d’obres per a la rehabilitació de l’Hort del Gat amb la finalitat d’albergar el “Casal del Fester”

El portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, recorda que serà la Generalitat qui execute el projecte realitzat pels equips tècnics municipals per a recuperar aquest emblemàtic enclavament perquè puga acollir actes culturals i festius


La Junta de Govern Local ha donat llum verda a tots els tràmits que depenen d’aquesta per a la rehabilitació de l’Hort del Gat i la seua conversió en el “Casal del Fester”.

En aquest cas, tal com ha assenyalat el portaveu del Govern Local, Héctor Díez, “es concedeix la llicència d’obres a la Conselleria perquè puga procedir a licitar el projecte de rehabilitació de la casa de l’Hort del Gat”.

L’edil ha recordat que la legislatura passada ja es va presentar públicament el projecte redactat per l’equip tècnic municipal per a la rehabilitació integral d’aquest emblemàtic edifici situat en el cor del palmerar il·licità.

“El propòsit de l’Equip de Govern, tal com es va concretar en la passada legislatura, és destinar-lo a la creació d’un centre multifuncional que puga acollir esdeveniments, tant culturals com relacionats amb les festes i, al seu torn, que es done vida a un dels horts més emblemàtics de la ciutat i a una construcció molt similar dins d’aquest”, ha apuntat el portaveu.

Cal recordar que aquestes instal·lacions s’han anat degradant des que fa dues legislatures es va decidir tancar l’Estació Phoenix. “Amb aquest nou ús aconseguirem que no es repetisca la imatge que presenta l’hort en els últims anys”.

La llicència d’obres concedida hui per l’Ajuntament a la Generalitat suposa un important pas perquè l’Hort del Gat acabe sent per fi el “Casal del Fester”.