L’Ajuntament dona llum verda a l’inici d’obres del càmping esportiu-ecològic a la pedania de Santa Anna

L’Ajuntament dona llum verda a l’inici d’obres del càmping esportiu-ecològic a la pedania de Santa Anna

El portaveu de la Junta de Govern, Héctor Díez, ha dit que es tracta d’una actuació que suposa una inversió de prop de 20 milions d’euros i que generarà fins a 150 ocupacions en temporada alta


 “És un projecte important amb una mena d’oferta turística d’acord amb els criteris que l’Equip de Govern vol implantar de sostenibilitat dins del desenvolupament de la nostra estratègia Elx 2030”


L’Ajuntament d’Elx ha donat llum verda a la construcció d’un càmping esportiu-ecològic a la pedania il·licitana de Santa Anna.

Així ho ha confirmat hui el portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, qui ha informat que la Junta de Govern Local celebrada ha concedit la llicència perquè puguen iniciar-se les obres de la primera fase d’aquesta important infraestructura.

“Es tracta d’una important actuació que suposa una inversió de prop de 20 milions d’euros i que suposa el desenvolupament d’una parcel·la de 380.000 metres quadrats”, ha indicat l’edil.

Dels 380.000 metres quadrats de la parcel·la, 140.000 es destinaran a l’allotjament en diferents modalitats, cas de cabanyes, bungalow, autocaravanes i acampada. A més, tindrà una zona addicional de 120.000 metres quadrats per a diferents tipus de serveis com a restaurant, cafeteria, biblioteca i centre de serveis, així com unes importants instal·lacions esportives que comptaran amb pistes poliesportives, de tennis, de padel, un gimnàs cobert i dos camps de futbol. També comptarà amb un aparcament per a unes 300 places.

“Aprovem la llicència d’obres per a aquesta primera fase que suposa una inversió, dins dels 20 milions, d’uns 5 milions perquè comencen els treballs de construcció d’aquesta important instal·lació”, ha apuntat el portaveu.

Tal com ha apuntat Díez “des de l’equip de Govern entenem que aquest tipus d’infraestructures venen a completar el potencial turístic que té Elx. Som conscients de la importància de facilitar aquest tipus d’inversions perquè en temporada alta s’espera que aquesta instal·lació puga donar fins a 150 ocupacions estables”.

El portaveu ha recalcat que Elx és una opció atractiva per al desenvolupament d’importants projectes de la iniciativa privada. “És un projecte interessant amb una mena d’oferta turística d’acord amb els criteris que l’Equip de Govern vol implantar de sostenibilitat dins del desenvolupament de la nostra estratègia Elx 2030”, ha conclòs el regidor.