L’Ajuntament incrementa fins a 100.000 euros l’ajuda al sector de la Palma Blanca i demana la implicació de la Diputació

L’Ajuntament incrementa fins a 100.000 euros l’ajuda al sector de la Palma Blanca i demana la implicació de la Diputació

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament d’Elx, Carles Molina, ha anunciat que l’Equip ha decidit hui incrementar fins a 100.000 euros les ajudes al sector de la Palma Blanca.

Molina i la regidora de Gestió Tributària i Financera, Patrícia Macià, s’han reunit aquest matí amb els representants d’aquest sector, així com amb el representant de la Diputació Provincial. “El sector de la Palma Blanca és un dels més representatius de la nostra ciutat i un dels més afectats per la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària. Hui ens hem tornat a reunir amb les famílies que ens han traslladat la seua complicada situació com a conseqüència de la suspensió de la Setmana Santa i hem decidit duplicar les ajudes que inicialment teníem previst concedir al sector”, ha assenyalat Carles Molina. El regidor de Turisme i Promoció Econòmica ha reclamat una major implicació de la Diputació Provincial. “Hem emplaçat el representant de la Diputació al fet que des de l’organisme provincial es destine la mateixa quantitat a les ajudes a la Palma Blanca que atorga l’Ajuntament, és a dir altres 100.000 euros”.

El regidor ha recordat que aquestes ajudes directes al sector que posarà en marxa l’Ajuntament d’Elx, s’afigen a les ajudes Municipals a persones autònomes i a Pimes “Reactiva’t Elx”, i a les gestions que ha realitzat directament l’Ajuntament amb l’Institut Valencià de Finances (IVF) perquè les empreses del sector aconseguisquen liquiditat a través de crèdits al 0% d’interés, per les particulars condicions de la seua facturació, posant a disposició un servei de suport municipal per a sol·licitar-les.