L’Ajuntament obri les piscines municipals descobertes dissabte que ve, dia 27, amb les noves mesures de seguretat per la Covid-19

L’Ajuntament obri les piscines municipals descobertes dissabte que ve, dia 27, amb les noves mesures de seguretat per la Covid-19

La piscina de Palmerars tardarà cinc dies a entrar a funcionament per uns problemes tècnics


Les instal·lacions tancaran de 14.00 a 16.00 hores de la vesprada per a dur a terme labors de desinfecció per complir amb les normes sanitàries


El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha anunciat que aquest dissabte, 27 de juny, s’obriran al públic les piscines d’estiu municipals.

Tal com ha explicat el regidor “tenim a Elx huit instal·lacions amb piscines descobertes que aquest dissabte estaran a la disposició de la ciutadania. La piscina de Palmerars tardarà cinc dies a obrir-se per qüestions tècniques i serà l’última a entrar en funcionament”.

Alberola ha indicat que la novetat d’aquesta temporada és que de les 14.00 a les 16.00 de la vesprada les piscines romandran tancades per a dur a terme mesures de desinfecció de les instal·lacions, per complir així amb la normativa sanitària.

“La normativa permet utilitzar fins al 75% de l’aforament, però aquesta restricció no serà cap problema per a realitzar el servei”, ha assenyalat el regidor, qui ha afegit que “les i els usuaris que entren a la piscina al matí podran tornar a utilitzar-la a la vesprada amb la mateixa entrada”.

Vicente Alberola ha volgut felicitar i agrair al personal de la Regidoria d’Esports que ha intervingut en la posada a punt de les instal·lacions per posar-les en marxa en un temps rècord després del confinament.

HORARIS

De dimarts a divendres d’11 a 14 i de 16 a 19 hores

Dissabtes i diumenges de 10 a 14 i de 16 a 20 hores

PREUS

Infantil 1,05 euros

Adult 2,05 euros

Abonament infantil 20 banys 10,15 euros

Abonament adult 20 banys 20,30 euros

Targeta daurada gratis

25% família nombrosa

50% família nombrosa especial

Gratis fins a 3 menors de 14 anys sempre que vagen acompanyats d’una persona adulta