L’Ajuntament realitzarà una nova modificació pressupostària de 50.000 euros per a ajudar el sector de la Palma Blanca

L’Ajuntament realitzarà una nova modificació pressupostària de 50.000 euros per a ajudar el sector de la Palma Blanca

Carles Molina diu que aquestes ajudes directes al sector s’afigen a les del pla “Reactiva’t Elx” i a les gestions que ha realitzat l’Ajuntament amb l’IVF perquè les empreses del sector aconseguisquen liquiditat


El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Elx, Carles Molina, ha anunciat que l’Equip de Govern té previst dur a terme una modificació pressupostària de 50.000 euros per a destinar-los a ajudes al sector de la Palma Blanca.

“El sector de la Palma Blanca és un dels més representatius de la nostra ciutat i un dels més afectats per la crisi sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus. La suspensió de la Setmana Santa a Elx, igual que a tot el país, ha generat quantioses pèrdues a les persones d’aquest sector. Des del Govern Municipal estem treballant des de fa mesos en la cerca de solucions i una és aquesta modificació pressupostària”, ha assenyalat Molina.

L’edil ha explicat que aquestes ajudes directes al sector que posarà en marxa l’Ajuntament d’Elx s’afigen a les ajudes Municipals a persones autònomes i Pimes “Reactiva’t Elx”, i a les gestions que ha realitzat directament l’Ajuntament amb l’Institut Valencià de Finances (IVF) perquè les empreses del sector aconseguisquen liquiditat a través de crèdits al 0% d’interés, per les particulars condicions de la seua facturació, posant a disposició un servei de suport municipal per a sol·licitar-les.

“Estem en converses amb la Conselleria per a incloure a la Palma Blanca dins d’un pla d’ajudes específic per a aquest col·lectiu que, al costat de les ajudes aparaulades per Diputació i les que concedirà l’Ajuntament d’Elx, siguen el reforç perquè aquest sector continue sent un referent”, ha indicat Carles Molina.