L’Ajuntament recorda que no es permetrà accedir a les platges d’Elx en la Nit de Sant Joan

L’Ajuntament recorda que no es permetrà accedir a les platges d’Elx en la Nit de Sant Joan

A partir de les 19 hores la Policia Local desallotjarà el litoral il·licità amb la finalitat d’evitar aglomeracions i possibles contagis per coronavirus


 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, recorda que demà, dimarts 23 de juny, a partir de les 19 hores no es permetrà l’accés a les platges amb motiu de la Nit de Sant Joan i amb la finalitat d’evitar aglomeracions i possibles contagis per coronavirus.

D’altra banda, Abad ha indicat que des del seu departament es continua avançant en el Pla de Contingència per a la seguretat a les platges. En aquest sentit ha declarat que “el dimarts 23 la Unitat Turística de la Policia Local desplegarà a tots els efectius previstos al litoral d’Elx. Un total de 24 agents de la Policia Local, units a la unitat aèria (amb els dos drons) i a l’embarcació, vetlaran per la seguretat a les nostres platges i el complint de les normes sanitàries”.

“En aquesta fase de nova normalitat, els il·licitans i les il·licitanes hem de mantindre el comportament modèlic que hem tingut fins ara”, ha apuntat Abad.