L’alcalde anuncia que les obres de substitució del fibrociment al CEIP Verge de l’Assumpció acabaran a finals de juliol

L’alcalde anuncia que les obres de substitució del fibrociment al CEIP Verge de l’Assumpció acabaran a finals de juliol

Carlos González recorda que la Conselleria d’Educació ha procedit a la substitució de les cobertes d’una desena de col·legis i el pròxim sobre el qual s’actuarà serà el Baix Vinalopó


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, han visitat les obres que està duent a terme la Conselleria d’Educació al CEIP Verge de l’Assumpció per a la substitució del fibrociment de la coberta del col·legi.

Tal com ha declarat l’alcalde, “es tracta d’una obra molt important que indubtablement millorarà la qualitat de les instal·lacions d’aquest centre educatiu”.

L’alcalde ha explicat que amb motiu de l’estat d’alarma s’ha aprofitat l’aturada de les classes per a avançar l’inici de les obres. “Els treballs van començar el passat 18 de maig i tenen un termini d’execució fins al 20 de juliol. En aquests moments es troba al 25% de la seua execució i el pressupost és de prop de 200.000 euros”, ha indicat l’alcalde, qui ha afegit que “s’està actuant en una coberta de fibrociment d’uns 800 metres quadrats i s’està duent a terme per trams per a evitar que es puguen produir filtracions en cas de pluges”.

L’obra que s’està duent a terme en el col·legi Verge de l’Assumpció s’emmarca en una actuació que està duent a terme Educació a la nostra ciutat per a la substitució del fibrociment en tots els centres del municipi que compten encara amb aquest material.

En aquest sentit l’alcalde ha recordat que “s’ha actuat ja en una desena de centres educatius i considerem que és juntament amb el Pla Edificant, un dels principals programes que està duent a terme la Generalitat a la nostra ciutat”.

Carlos González ha indicat que el pròxim col·legi en el qual s’actuarà és el Baix Vinalopó. Fins al moment ja s’ha actuat en els col·legis Jaume I, Víctor Pradera, Menéndez Pelayo, Casablanca, Eugeni d’Ors, Miguel Hernández, Mediterrani, Jaume Balmes i Carles III.