L’alcalde torna a convocar la Junta de Portaveus per a analitzar la situació d’Elx en el procés de desescalada

L’alcalde torna a convocar la Junta de Portaveus per a analitzar la situació d’Elx en el procés de desescalada

La reunió tindrà lloc divendres que ve, dia 5, i és la setena que es realitza des que es va iniciar la crisi del coronavirus


L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha convocat una nova junta de portaveus per a divendres que ve, dia 5, amb la finalitat d’analitzar amb els diferents partits polítics que compten amb representació municipal la situació en la qual es troba el municipi dins del procés de desescalada.

Aquesta és la setena junta que convoca el responsable de l’Equip de Govern Municipal des que es va iniciar la pandèmia de la Covid-19. González entén que en aquests moments “és vital escoltar els plantejaments i propostes dels grups polítics per a aconseguir acords que ajuden a superar la crisi causada pel coronavirus”.

Les juntes s’han celebrat els dies 6, 20 i 30 d’abril i 8, 12 i 22 de maig. La del dia 8 del mes passat va consistir en una mesa de treball per a tractar sobre les necessitats de l’hostaleria il·licitana, sector amb el qual s’ha arribat a un acord per a implementar un pla d’ajudes i de millores per a impulsar la seua revitalització.