Les Biblioteques Alberto Miralles i Gloria Fuertes obrin les seues portes al públic dilluns que ve amb totes les mesures higienicosanitàries

Les Biblioteques Alberto Miralles i Gloria Fuertes obrin les seues portes al públic dilluns que ve amb totes les mesures higienicosanitàries

Per a accedir al primer centre bibliotecari s’haurà de sol·licitar cita prèvia a través del 966 658 116 o mitjançant biblioteca.altabix@elx.es mentre que per a acudir al segon no serà necessari aquest requisit


L’Ajuntament també posa a la disposició de la ciutadania les sales infantils de les biblioteques Pere Ibarra, José Fuentes (Torrellano), Pedro Salinas (l’Altet) i Rafael Navarro (la Marina)


Les Biblioteques Alberto Miralles, situada al centre social d’Altabix, i Gloria Fuertes, situada al barri del Toscar, obriran les seues portes al públic amb la finalització de l’estat d’alarma dilluns que ve, 22 de juny, després de mesos de tancament degut a la pandèmia de la Covid-19. En la primera, l’horari serà de 9 a 13 hores i per a accedir a l’espai cultural s’haurà de sol·licitar cita a través del telèfon 966 658 116 o mitjançant el correu biblioteca.altabix@elx.es per a garantir la seguretat de les persones usuàries del centre. En la segona biblioteca l’horari serà de 9 a 14 hores i, encara que no és necessària la cita prèvia, es recomana aquesta mesura amb la finalitat de preparar els préstecs per a la seua recollida. Per a això s’ha habilitat el 966 659 212.

Així mateix, l’Ajuntament posarà a la disposició de la ciutadania les sales infantils de les biblioteques Pere Ibarra en horari de 9 a 14 hores; José Fuentes (Torrellano) de 9 a 14 hores; Pedro Salinas (l’Altet) de 9.30 a 13.30 hores i Rafael Navarro (la Marina) de 10.30 a 13.30 hores.

Els serveis seran préstecs i devolucions, altes d’usuaris i informació bibliogràfica. A més, com en la resta de biblioteques, els documents passaran un període de quarantena de 14 dies abans de tornar a posar-los a la disposició d’altres persones.

D’altra banda, per a garantir la seguretat dels usuaris i els treballadors s’han establit les mesures higienicosanitàries recomanades per les autoritats com la col·locació de mampares i dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Cal recordar, que durant aquestes últimes setmanes s’han obert més biblioteques municipals com la d’Aurelià Ibarra, situada al centre social polivalent de Carrús, amb horari de 09.00 a 13.30 hores, de dilluns a divendres.