“Les Nits d’Estiu” tornen a la Terrassa de L’Escorxador amb cinema, teatre i concerts

“Les Nits d’Estiu” tornen a la Terrassa de L’Escorxador amb cinema, teatre i concerts

La regidora de Cultura, Marga Antón, presenta una variada programació en la qual destaquen els acústics d’Annie B Sweet, Rufus T Firefly i La Bien Querida


La programació de l’espai escènic inclou també tallers de formació artística i exposicions


El 3 de juliol obri la Terrassa de L’Escorxador amb una àmplia i variada programació que inclou cinema, teatre, exposicions, tallers de formació i concerts, entre els quals destaquen els d’Annie B Sweet i La Bien Querida. Així ho ha explicat la regidora de Cultura, Marga Antón, qui ha explicat que totes les activitats es duran a terme complint estrictament amb les normes que marquen les autoritats sanitàries.

“Les activitats seran gratuïtes amb l’objectiu de fer la cultura accessible a totes les persones i d’oferir una alternativa d’oci als il·licitans i a les il·licitanes en l’actual situació en la qual ens trobem com a conseqüència de la pandèmia”, ha indicat la regidora.

La programació s’iniciarà el divendres 3 de juliol amb el cicle cinema de terror i finalitzarà el 8 d’agost amb el concert acústic de La Bien Querida.

Tal com ha informat la regidora, el cicle de cinema serà sobre clàssics del cinema de terror amb títols com La Resplendor, L’Exorcista o l’espanyola REC.

Els concerts programats seran els de Rodrigo Cuevas (folk i cançó tradicional asturiana), Rufus T. Firefly i Anni B Sweet i La Bien Querida en format acústic.

“D’altra banda, ampliem l’exposició que celebra els 20 anys de creació de la Companyia Ferroviària de l’1 al 31 de juliol, ja que es va inaugurar el passat 6 de març i només va poder estar oberta una setmana”.

La formació serà dirigida a professionals amb el Taller La Persistència de la Memòria impartit per Paco Macià de la Companyia Ferroviària, així com per a joves a través del projecte de formació artística ARTprende de la Regidoria de Joventut

Marga Antón ha anunciat també que a partir de l’1 de juliol entra a la Sala La Nau de L’Escorxador la pròxima producció de dansa de l’Institut Valencià de Cultura dirigida per la il·licitana Asun Noales. “Per a nosaltres és un honor que Asun Noales ens haja triat per a L’Escorxador, la seua casa, per a realitzar aquesta producció. És un privilegi comptar amb ella”.

Mesures de seguretat

Antón ha dit que de cara a l’obertura de la terrassa s’han pres totes les mesures oportunes per al control d’accés, així com la reducció d’aforament i la distància entre persones.

Tant els concerts com les projeccions de cinema seran amb el públic assegut i amb les mesures sanitàries (control de temperatura, desinfecció, ús de màscara quan no es puga mantindre la distància…) tal com marca la normativa i serà amb entrada gratuïta que se sol·licitarà a través d’un formulari de Google específic per a cada esdeveniment.

D’altra banda, la responsable de Cultura ha explicat que la programació es podrà consultar i descarregar a través d’un codi QR que estarà disponible tant en xarxes socials de l’Ajuntament i de L’Escorxador, així com en diferents comerços i espais públics de la ciutat.

NITS D’ESTIU  –  Juliol i agost 2020  – TERRASSA CCCE L’ESCORXADOR

Cinema d’estiu – UN ESTIU DE TERROR
  • Divendres 3 de juliol / 22.00 hores / La resplendor (1980) de Stanley Kubrick
  • Divendres 10 de juliol / 22.00 hores / Scream (1996) de Wes Craven
  • Divendres 17 de juliol / 22.00 hores / L’exorcista (1973) de William Friedkin
  • Divendres 24 de juliol / 22.00 hores / Halloween (1978) de John Carpenter
  • Divendres 7 d’agost / 22.00 hores / Rec (2007) de Jaume Balagueró i Paco Plaza
NITS D’ESTIU
  • Dissabte 4 de juliol / 22.30 hores / Rodrigo Cuevas en concert
  • Dissabte 11 de juliol / 22.30 hores / Rufus T. Firefly
  • Dissabte 25 de juliol / 22.30 hores / Anni B Sweet en acústic –
  • Del 28 de juliol a l’1 d’agost / FITELX (Festival Internacional de Teatre d’Elx)
  • Dissabte 8 d’agost / 22.30 hores / La Bien Querida en acústic
ESTIU DE LES ARTS / FORMACIÓ ARTÍSTICA
  • Taller “La persistència de la memòria” a càrrec de Paco Macià (Companyia Ferroviària) del 13 al 24 de juliol de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores – Projecte ARTprende (Regidoria de Joventut): teatre, improvisació musical, fotografia amb telèfon intel·ligent, pintura reivindicativa…) per a joves de 12 a 30 anys.
EXPOSICIONS
  • 20 anys de creació / Companyia Ferroviària / de l’1 al 31 de juliol / Sala Lanart Entrada gratuïta amb limitació d’aforament i màxim 2 per persona.

+ informació de com aconseguir les teus entrades i inscripcions en Facebook, en el telèfon 966 658 230 o en escorxador@elx.es