Les obres dels dos primers edificis del Campus Tecnològic avancen a bon ritme i finalitzaran en el primer quadrimestre de 2021

Les obres dels dos primers edificis del Campus Tecnològic avancen a bon ritme i finalitzaran en el primer quadrimestre de 2021

L’alcalde, Carlos González, la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, i el de Promoció Econòmica, Carles Molina, visiten els immobles que representen una inversió de deu milions d’euros


González destaca que “l’actuació persegueix diversificar l’activitat econòmica al Parc Empresarial, atraure talent, inversió i contribuir a generar un ecosistema digital en l’àmbit local”


Les obres dels dos primers edificis del Campus Tecnològic avancen a bon ritme malgrat les incidències produïdes per l’estat d’alarma generat per la pandèmia de la Covid-19. Així ho ha assenyalat l’alcalde, Carlos González, acompanyat de la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, i de l’edil de Promoció Econòmica, Carles Molina, en la seua visita als dos blocs. “S’estan complint els terminis previstos. L’actuació persegueix diversificar l’activitat econòmica al Parc Empresarial, atraure talent, inversió i contribuir a generar un ecosistema digital en l’àmbit local”, ha destacat González.

Tots dos edificis representen una inversió de deu milions d’euros i segons ha explicat González “l’objectiu és que les obres finalitzen en el primer trimestre de 2021”. D’una banda, el primer dels immobles, dissenyat per Serrano i Valderrama Arquitectes, té un pressupost de 6,1 milions d’euros amb un grau d’execució del 18%. Tindrà una superfície de més de 5.902 metres quadrats, amb tres pisos i dues plantes d’aparcament que generaran 124 places de garatge per a cotxe i 28 per a motos. D’altra banda, el segon edifici, està redactat per Fuster Arquitectes, per un import de 3,2 milions d’euros amb un grau d’execució entorn del 20%. Consta d’una superfície de 3.105 metres quadrats i estarà format per una planta baixa, més quatre plantes en altura i dues plantes d’aparcament.

 

 

A més, el regidor il·licità ha assenyalat “que malgrat els lleugers retards a causa de l’estat d’alarma, Pimesa té com a finalitat concloure reeixidament aquesta primera fase, així com aconseguir la comercialització el mes de setembre. A partir d’aquest moment plantejarem la segona fase i els següents objectius”.

D’altra banda, Elx Campus Tecnològic és una de les construccions més importants de la Comunitat Valenciana juntament amb Districte Digital i suposarà la creació de 800 llocs de treball. Un projecte, emmarcat de l’estratègia de desenvolupament d’Elx Parc Empresarial, que permetrà que aquesta zona es convertisca en una àrea amb un destacat component de serveis.