Més de 24.000 persones han participat en les xarrades sobre el procés d’admissió d’alumnes oferides per l’Ajuntament a través del seu Facebook

Més de 24.000 persones han participat en les xarrades sobre el procés d’admissió d’alumnes oferides per l’Ajuntament a través del seu Facebook

La regidora d’Educació, María José Martínez, valora positivament l’experiència que s’ha dut a terme de manera telemàtica davant la impossibilitat de fer les reunions informatives presencials per la Covid-19


La regidora d’Educació, María José Martínez, ha fet una valoració molt positiva de les xarrades informatives sobre el procés d’admissió per al pròxim curs escolar 2020-2021 que s’han dut a terme a través del Facebook de l’Ajuntament entre el dilluns 8 de juny i el dimarts 9 juny.

Tal com ha explicat la regidora, enguany la Regidoria d’Educació s’ha hagut de reinventar i les xarrades que feia presencialment anys anteriors, les han realitzades a través de xarxes socials en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Elx.

El balanç és positiu ja que les retransmissions han arribat a més 24.000 persones.

El dilluns 8 de juny, la xarrada informativa sobre el procés admissió a infantil i primària va arribar a més de 14.000 persones, més de 6.200 reproduccions, va ser 46 vegades compartit i 531 comentaris.

Les persones assistents van ser: María José Martínez Gutiérrez, Regidora d’Educació, Escoles Infantils i Universitat; Ignacio Llop Pérez, Cap de la Secció Tècnica Educació; Ester García Álvarez, Inspectora Coordinadora; i Rosi Sánchez Valcárcel, Inspectora d’Elx.

Tal com ha assenyalat Martínez, els dubtes més plantejats pels pares i les mares van ser els que feien referència a la documentació que calia aportar (rebuts que cal aportar per a justificar els punts per domicili familiar, quan cal aportar la documentació, la renda que cal presentar…) i també a la web de telematrícula.

El dimarts 9 de juny, la xarrada informativa sobre el procés d’admissió a les escoles infantils municipals va arribar a quasi 10.000 persones, més de 3.700 reproduccions, va ser 35 vegades compartit i 74 comentaris.

Es va explicar tota la informació en relació al procés d’admissió per a infantil i primària i com presentar la sol·licitud de manera telemàtica a través de la web telematricula.es

Les assistents van ser: María José Martínez, Regidora d’Educació, Escoles Infantils i Universitat; Nuria Peral, Tècnica Superior d’Educació; Rosi Sánchez, Inspectora d’Elx; María José Moreno, Directora de l’Escola Infantil Municipal Els Xiquets; i María Ángeles Román, Directora de l’Escola Infantil Municipal Don Julio.

En aquesta xarrada, es va explicar tota la informació relativa al procés d’admissió per a les escoles infantils municipals i com presentar la sol·licitud de manera telemàtica a través del correu electrònic  escuelasinfantiles@elx.es. Les preguntes més freqüents es van centrar en l’horari de les escoles infantils o la documentació a aportar.

“Comptarem amb aquestes eines telemàtiques de treball en el que encara ens queda per davant, ja que hem comprovat que el resultat ha sigut satisfactori”, ha indicat la regidora.

Martínez ha dit que “recordem que tant en la Regidoria com en tots els col·legis d’Elx hi ha punts d’informació per a poder cridar i plantejar qualsevol dubte o per a demanar cita prèvia i realitzar de manera presencial el procés a les famílies que no tinguen mitjans digitals”.