Totes les instal·lacions esportives municipals obrin a partir de l’1 de juny

Totes les instal·lacions esportives municipals obrin a partir de l’1 de juny

El regidor Vicente Alberola apel·la al fet que clubs i esportistes siguen responsables i complisquen les normes per a previndre el coronavirus


La totalitat de les instal·lacions esportives municipals estaran disponibles a partir del dilluns 1 de juny, dia en què comença a Elx la Fase 2 de desescalada del COVID-19.

Per a utilitzar els centres esportius serà necessari demanar cita prèvia en la Regidoria d’Esports a través dels següents correus electrònics:

Les piscines cobertes de Carrús i El Pla estaran disponibles al públic general, així com per al seu ús esportiu. La piscina coberta del pavelló Esperanza Lag només estarà disponible per a esportistes d’alt rendiment dels clubs federats de la nostra ciutat.

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha apel·lat ”al fet que clubs i esportistes siguen escrupolosos en el respecte a les mesures establides pel Ministeri de Sanitat, amb la finalitat de compatibilitzar la pràctica esportiva amb la prevenció del COVID-19, així com conseqüents en la distribució d’espais esportius, ja que hem d’adaptar-nos a les limitacions d’aforament que tenen les instal·lacions”.