L’Ajuntament cedeix a l’Elx CF el “José Díez Iborra” per als seus entrenaments i a canvi el club duu a terme la reforma d’aquest

L’Ajuntament cedeix a l’Elx CF el “José Díez Iborra” per als seus entrenaments i a canvi el club duu a terme la reforma d’aquest

L’alcalde, Carlos González, explica que l’ascens de l’equip franjaverd a Primera Divisió ha obligat a modificar el conveni inicial que establia la cessió del Poliesportiu Altabix


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han visitat al costat del president de l’Elx CF, Joaquín Buitrago, les obres que s’estan duent a terme en el camp de futbol “José Díez Iborra”, unes instal·lacions que seran utilitzades pel primer equip del club il·licità per als seus entrenaments una vegada finalitzen els treballs d’adequació del terreny de joc.

L’alcalde ha destacat la importància que l’Ajuntament col·labore amb l’Elx CF en un assumpte tan important per al club com és facilitar un camp per als entrenaments que reunisca les condicions que requereix un equip de Primera Divisió.

Tal com ha recordat González, inicialment l’Ajuntament i l’entitat franjaverda van acordar a través d’un conveni la cessió del camp del Poliesportiu d’Altabix perquè l’equip realitzara els seus entrenaments a canvi d’una sèrie de treballs d’adequació d’aquestes instal·lacions a càrrec del club.

“Posteriorment, el fet positiu i feliç de l’ascens a Primera ens ha portat a replantejar-nos la situació i modificar els termes del conveni de manera que fora el Díez Iborra el lloc destinat als entrenaments de l’Elx CF i dels seus rivals en la màxima categoria del futbol nacional”, ha explicat l’alcalde, qui ha afegit que el canvi s’ha degut a les exigències de la Lliga i tot el que comporta militar en Primera Divisió on es necessita un camp que reunisca determinades condicions que tenen a veure amb les dimensions del terreny de joc, els protocols derivats de la pandèmia o la privacitat en els entrenaments.

L’Elx CF invertirà prop de 150.000 euros en la col·locació d’una nova gespa en el camp de la Ciutat Esportiva i en la millora del Poliesportiu d’Altabix amb un tancament perimetral i amb la construcció d’unes graderies

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A canvi de la cessió de les instal·lacions esportives per part de l’Ajuntament, l’Elx CF es compromet a dur a terme la inversió necessària perquè es puguen dur a terme els entrenaments en les condicions requerides.

Es tracta d’una inversió de prop de 150.000 euros que es destinaran a la implantació al Díez Iborra de gespa natural similar a la de l’estadi Martínez Valero i a altres millores al Poliesportiu d’Altabix com són el tancament de tot el perímetre amb bruc artificial i la construcció d’una graderia tubular amb capacitat per a 350 persones.

“En definitiva, l’Elx CF i l’Ajuntament hem arribat a un acord pel qual el primer equip pot utilitzar les instal·lacions del Díez Iborra durant el període de duració del conveni per als seus entrenaments i els dels equips visitants. Crec que era una necessitat i l’Ajuntament ha d’estar al costat de l’Elx CF en una situació que és molt positiva per a la ciutat com és tindre l’equip en Primera Divisió”, ha assenyalat l’alcalde, qui ha recordat que la inversió que realitzarà l’Elx Cf revertirà en la millora de les instal·lacions esportives municipals.

Per part seua, Joaquín Buitrago, ha declarat que “feliçment estem en Primera i estem treballant en tots els àmbits per a la volta al col·le de la competició que és a final de mes”.

“En l’acord que aconseguim amb l’Ajuntament, nosaltres com és lògic, ens vam comprometre a dur a terme les reformes necessàries”, ha indicat Buitrago, qui ha destacat la seua intenció de continuar col·laborant amb l’Ajuntament en la creació de la futura ciutat esportiva de l’Elx CF en el termini de dos o tres anys.