Comerç presenta el I Concurs ‘De tapes a Elx’ per a fer costat a l’hostaleria local

Comerç presenta el I Concurs ‘De tapes a Elx’ per a fer costat a l’hostaleria local

El regidor de l’àrea, Felip Sànchez, ressalta que els restaurants no hauran de pagar cap inscripció per a facilitar el màxim nombre de participants


El regidor de Comerç, Felip Sànchez, juntament amb el president de la Federació Gestora de Festejos, Fernando Jaén, i el president de l’Associació Independent Hostaleria Elx, Fran Mora, han presentat aquest matí el I Concurs ‘De tapes a Elx’ que se celebrarà del 15 al 25 d’octubre. La tapa, que tindrà un cost de dos euros, no obliga al consum de beguda per a facilitar que el màxim nombre d’establiments puguen participar.

El regidor de l’àrea ha destacat que aquesta mesura busca que “servisca de suport a l’hostaleria local en un moment tan difícil com en el que ara ens trobem ens trobem i per això no hauran de pagar cap inscripció perquè els siga el més rendible possible”. Sànchez ha explicat que “el concurs servirà per a dinamitzar no sols la restauració, sinó també el comerç, i que està dissenyat tant per a la ciutat com per als barris i pedanies”.

“El concurs està pensat perquè tant el veïnat gaudisca de la gastronomia local com perquè l’hostaleria se senta acompanyada. Una part molt important i positiva són els premis, que seran de 800, 400 i 200 euros per als tres primers respectivament. Mentre que al quart se li atorgarà el premi ‘Tapa Festera’ que comptarà un val de 200 euros d’un dels nostres patrocinadors. A més, a tots ells se’ls distingirà amb una placa commemorativa”, ha explicat el regidor de Comerç.

La data de celebració serà del 15 al 25 d’aquest mes

Fernando Jaén ha agraït les facilitats per part de l’Ajuntament d’Elx, així com de la resta d’associacions col·laboradors com la d’Hostaleria d’Elx, Associació d’Empreses de Serveis –AESEC- i l’Associació d’Empreses Turístiques d’Elx –AETE-. El president de la gestora ha informat que “les inscripcions estaran obertes fins a l’11 d’octubre i es poden consultar totes les bases a través del Codi QR que es troba en el cartell”. La tecnologia és també fonamental en el concurs perquè amb aquests codis es podrà conéixer més informació dels restaurants participants per part de la clientela.

Fran Mora, de l’associació hostalera, ha agraït el suport per part de les institucions i desitja que “el màxim nombre d’establiments se sumen a la iniciativa perquè en el cas de ser un dels premiats tindran molta rellevància”.