Jaime Brotons Agulló, de 70 anys d’edat, veí del barri de Carrús, s’ha desplaçat als estudis del programa a Madrid per a participar en el concurs
Va nàixer a Elx fa 70 anys i continua vivint en aquesta ciutat, al barri de Carrús. Es diu Jaime Brotons Agulló, ara jubilat, però de professió arquitecte tècnic, i aquesta nit, a partir de les 22.00 hores en TVE-1 participa en MasterChef Celebrity 5, el talent xou culinari produït per RTVE en col·laboració amb Shine Ibèria.
Jaime va guanyar l’edició de l’any passat del concurs de Super Xef, organitzat per l’Ajuntament d’Elx a través de la regidoria de Majors que gestiona l’edil Puri Vives. A partir d’ací, Jaime va ser seleccionat per a participar en l’homenatge que rendeix MasterChef Celebrity 5 als avis enfrontant-se a un calder de mújol.
Jaime assegura sentir-se molt còmode en el que està sent la seua participació en aquesta mena de programes gastronòmics, i “estic gaudint molt de la cuina i de tota aquesta experiència”, va afegir.
Els aspirants de “MasterChef Celebrity 5” rebran la visita de deu xefs sènior premiats anteriorment i recrearan els seus plats estrela
Va començar la seua afició a la cuina per obligació, quan fa molts anys va marxar a estudiar a Sevilla i va començar amb les seues habilitats culinàries, i posteriorment per afició, cuinant per als seus familiars i amistats, sent els seus plats forts l’arròs i conill i la crosta.
El programa ‘MasterChef Celebrity 5’ ha volgut rendir un merescut homenatge als avis, font d’inspiració per a tots a través de la cuina i valedors de la nostra tradició gastronòmica.
Els aspirants rebran la visita de deu xefs sènior premiats per les seues elaboracions per a replicar els seus plats estreles al costat d’ells. “Marmitako”, “Caldereta de corder de llet” o “Bacallà amb pinyons”, figuren entre les elaboracions a les quals s’hauran d’enfrontar.
En la prova d’exteriors, ‘MasterChef Celebrity 5’ viatja a Càceres, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on les celebrities descobriran totes les possibilitats d’aprofitament culinari del porc per a multitud d’elaboracions.