Acte homenatge a jubilats

Acte homenatge a jubilats

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, van assistir a l’esdeveniment que habitualment se celebra en el Saló de Plens i que ahir es va commemorar al Pati d’Armes per a garantir les mesures Anticovid


El Pati d’Armes del Palau d’Altamira ha acollit aquesta vesprada l’acte amb motiu de la jubilació de 16 funcionaris municipals durant 2019 i 2020.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor de Recursos Humans, Ramón Abad, han assistit a aquest acte que habitualment se celebra en el Saló de Plens i que hui s’ha traslladat al Pati d’Armes per a garantir les mesures Anticovid.

Tant l’alcalde com Abad han agraït la gran labor exercida per aquests empleats i aquestes empleades municipals que han prestat els seus serveis a l’Ajuntament, en alguns casos al llarg de 42 anys.

“Amb el vostre treball quotidià en aquests anys heu posat el vostre granet d’arena en la construcció d’una ciutat millor. Heu fet possible que aquesta organització haja millorat els serveis públics que presta a la ciutadania i el vostre treball ha contribuït a aquesta gran transformació que ha experimentat Elx. Per tant, teniu motius per a sentir-vos orgulloses i orgullosos”, ha declarat l’alcalde, que ha desitjat als funcionaris municipals una “feliç i llarga jubilació, en la qual pugueu fer realitat aquells plans que es deixen per a més endavant”.

Els funcionaris als quals s’ha homenatjat en aquest acte són:

Enrique Daniel Pastor Segura (tècnic promoció lingüística)
Tomás Quesada Aniorte (ajudant obra de paleta)
José Ángel Martínez Tenllado (agent Policia Local)
Luís García Soto (agent Policia Local)
María Jesús Menárguez Cardona (administrativa)
Carlos Guilabert Martínez (administratiu)
Amador Domínguez Rodríguez (auxiliar instal·lacions esportives)
Jesús Moreno Luzón (enginyer industrial)
Antonio Pacheco Lozano (agent Policia Local)
Alejandro González Fernández (oficial)
José Fernández López (auxiliar instal·lacions esportives)
Vicenta Hernández Davó (oficial cuina i rebost)
María Antonia Moratalla Martínez (auxiliar instal·lacions esportives)
Manuel Inarejos García (ordenança)
María Pérez Sansano (administrativa)
Francisco Cutillas Cutillas (oficial Policia Local)