El MAHE reprén els tallers didàctics a partir d’aquest divendres en horari de cap de setmana

El MAHE reprén els tallers didàctics a partir d’aquest divendres en horari de cap de setmana

La regidora de Cultura, Marga Antón, juntament amb el director de museus, Miguel Pérez, han comunicat que s’aprofita la festivitat de Sant Josep i el cap de setmana per a començar amb les visites guiades


El MAHE reprén els tallers didàctics a partir d’aquest divendres. Així ho ha anunciat la regidora de Cultura, Marga Antón, juntament amb el director de museus, Miguel Pérez, en una roda de premsa aquest matí.

La regidora de l’àrea ha comunicat que “hem aprofitat la festivitat de Sant Josep i el cap de setmana per a començar amb els tallers didàctics en el MAHE, que consistiran en visites guiades els caps de setmana”.

En aquest sentit, Miguel Pérez, director de museus, ha explicat que normalment els grups eren de 20 o 25 persones però a conseqüència de la pandèmia s’han reduït a 10. Per aquest motiu, la solució que s’ha pres ha sigut l’ampliació dels torns a les 11, 12 i 13 hores, un torn més, per a compensar la reducció de l’aforament, amb una duració de 45 minuts per visita.

Antón ha destacat que “en aquestes visites al MAHE, el que volem és que les persones coneguen l’origen de la nostra ciutat i també que coneguen el MAHE”.

Els tallers s’organitzaran en grups de màxim 10 persones, tindran una duració de 45 minuts i hi haurà torns a les 11, 12 i 13 hores els dissabtes i els diumenges

Les visites es realitzaran prèvia sol·licitud, ja que les persones que s’inscriguen han de cridar al MAHE per reservar la cita. A més, la regidora ha informat que els interessats poden triar l’idioma de la visita en castellà o valencià i “la previsió que tenim és que aquests tallers no sols es realitzen en el MAHE, sinó que s’adapten al museu de la Festa i al MACE”, ha avançat Antón. També ha assegurat que la idea és que en un futur les reserves es puguen fer en altres idiomes com a anglés, italià, alemany o francés, perquè el museu es convertisca en interés turístic per a visitants d’altres països.

Antón ha avançat que les visites es complementaran amb tallers educatius a col·legis i a instituts, i s’està valorant la possibilitat de realitzar tallers en streaming per a poder arribar a un major nombre de persones per adaptar-se així a les circumstàncies.

“Estem molt il·lusionats amb aquest projecte i estem segurs que tindrà un gran acolliment. Per això, farem campanya tota la setmana a través de Facebook i en les nostres xarxes socials perquè tots els il·licitans puguen fer la reserva i realitzar així les visites guiades al museu”, ha conclòs la regidora.