La Policia Local deté un home a Elx per cultivar 1.000 plantes de marihuana

La Policia Local deté un home a Elx per cultivar 1.000 plantes de marihuana

En l’operació va participar la Unitat Canina, els agents de la qual van observar, durant el seu patrullatge, tres persones que eixien corrent d’una nau situada al Pla de San Josep


La Policia Local va detindre diumenge passat, 7 de març, un home com a presumpte autor d’un cultiu d’un miler de plantes de marihuana a Elx. En l’operació va participar la Unitat Canina, els agents de la qual van observar, durant el seu patrullatge, tres persones que eixien corrent d’una nau situada al Pla de Sant Josep.

El presumpte autor va revelar l’existència d’un hivernacle a la part posterior del local, on es va confirmar la presència d’aquesta mena de plantacions

En aproximar-se al lloc, van observar un vehicle que s’allunyava de la zona, i en trobar la nau oberta van veure una persona al seu interior al costat d’algunes plantes de marihuana. Els agents van interrogar el sospitós i aquest els va indicar que les plantes eren seues i que no coneixia les persones que van eixir corrent del local.

La Policia va continuar amb la investigació després de detectar una forta olor present al lloc, característic d’aquesta mena de plantacions, i va destapar l’existència d’un hivernacle a la part posterior del local, on es va confirmar la presència de 1.000 plantes de marihuana. Seguidament, es va procedir a la detenció del presumpte autor per un delicte contra la Salut Pública.