L’Ajuntament comença a reobrir els jocs infantils després de la seua neteja

L’Ajuntament comença a reobrir els jocs infantils després de la seua neteja

El regidor de Neteja, Héctor Díez, confia que abans del cap de setmana s’hagen posat a punt les 160 zones de jocs amb les quals compta Elx


El regidor de Neteja de l’Ajuntament d’Elx, Héctor Díez, ha anunciat que des del seu departament ja s’està procedint a la reobertura de les 160 zones de jocs infantils amb les quals compta Elx i que estan distribuïdes pels parcs i jardins del nucli urbà i les pedanies.

El regidor ha explicat que els treballs de neteja i posada a punt d’aquestes zones es van iniciar ahir i que espera que estiguen finalitzats de cara al cap de setmana.

Díez insisteix en la necessitat d’extremar les precaucions fent ús de la màscara i guardant la distància de seguretat per a evitar contagis

“Durant aquesta setmana estem procedint a la reobertura dels jocs infantils i per a això, els estem reobrint conforme els estem posant a punt amb una neteja en profunditat perquè estiguen en les millors condicions”, ha explicat Díez, que ha afegit que “a partir d’ara els jocs es netejaran setmanalment perquè es troben sempre en condicions òptimes”.

El regidor ha fet una crida a la població perquè faça ús d’aquestes zones de jocs infantils amb responsabilitat.

“A més de la neteja que estem duent a terme, és absolutament necessari fer un ús responsable d’aquestes zones de jocs per a evitar contagis. Cal recordar que és necessari fer un ús correcte de la màscara i també guardar la distància de seguretat”.