L’Equip de Govern durà a terme un pla de xoc d’embelliment de l’entorn del Mercat Central després del cobriment de les restes arqueològiques

L’Equip de Govern durà a terme un pla de xoc d’embelliment de l’entorn del Mercat Central després del cobriment de les restes arqueològiques

L’alcalde, Carlos González; la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid; el regidor de Pedanies, Vicente Alberola; i la portaveu de Compromís, Esther Díez; visiten les obres d’aquesta actuació que previsiblement finalitzaran divendres que ve, 19 de març


L’Equip de Govern durà a terme un pla de xoc d’embelliment de l’entorn del Mercat Central després del cobriment de les restes arqueològiques. Els treballs previsiblement finalitzaran divendres que ve, 19 de març. En concret, les tasques consistiran en el cobriment de les rases, la retirada de les tanques i de la caseta de les flors, així com la replantació i la renovació de la pintura dels bancs. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcalde, Carlos González, acompanyat de la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid; el regidor de Pedanies, Vicente Alberola; i la portaveu de Compromís, Esther Díez; en la seua visita a les obres d’aquesta actuació.

González ha destacat que “les obres avancen a bon ritme” i ha explicat que “el principal objectiu amb aquesta acció és protegir adequadament les restes arqueològiques, afavorir el retorn a la normalitat de l’entorn i reduir les molèsties al veïnat, així com restablir l’activitat dels comerços de la zona”.

González assegura que “amb aquesta acció es protegiran les ruïnes, s’afavorirà el retorn a la normalitat de l’entorn i es restablirà l’activitat dels comerços de la zona”

“Volem que el retorn a la normalitat signifique un rellançament d’aquesta zona tan important per al centre històric que ha patit una situació complexa durant més temps del compte a conseqüència de l’obstruccionisme per part de la concessionària”, ha apuntat l’alcalde il·licità.

La maquinària ha représ l’activitat després de les pluges i el refugi de la Guerra Civil ha quedat localitzat i accessible mitjançant una instal·lació provisional.