Esther Díez: “Empreses com Laüd contribueixen a fer d’Elx una ciutat més verda”

Esther Díez: “Empreses com Laüd contribueixen a fer d’Elx una ciutat més verda”

La regidora de Medi Ambient es reuneix amb la fundadora de la marca il·licitana i destaca que “és molt bona notícia l’aparició a la ciutat de firmes com aquesta que fabrica calcer a partir de material reciclat i treballa un producte de qualitat i sostenible”


La regidora de Medi Ambient, Esther Díez, s’ha reunit amb Oneida Román, fundadora de la marca il·licitana de slow fashion Laüd Recycled, la qual tracta de conscienciar sobre el gran impacte que té la indústria tèxtil en el planeta.

Díez considera que “per a fer d’Elx un municipi més verd, és indispensable que les empreses incorporen també el criteri de la sostenibilitat, per la qual cosa és molt bona notícia l’aparició a la ciutat de firmes com Laüd, que fabrica calcer a partir de material reciclat i treballa un producte de qualitat i sostenible.”

Després de la trobada a les instal·lacions de la marca, la regidora va afirmar: “Hem tingut l’oportunitat de conéixer el projecte i el considerem una contribució a l’estratègia Elx2030, per la qual hem de treballar tant des de l’Ajuntament d’Elx com des de l’àmbit empresarial”.

La marca utilitza materials vegans i reciclats de plàstics, residus industrials i càpsules de café. Tota la producció es realitza en territori nacional.

Per cada parell de sabatilles venut es dóna un euro a Ocean Sole’s Mision, una ONG que recull fem dels oceans i dels rius per a transformar-lo en art.