Elx porta a Fitur 2021 l’Oficina de Congressos com a gran aposta estratègica per a la recuperació del turisme

Elx porta a Fitur 2021 l’Oficina de Congressos com a gran aposta estratègica per a la recuperació del turisme

El regidor de l’àrea, Carles Molina, acudirà demà a la fira madrilenya per a promocionar la ciutat amb la intenció de recuperar com més prompte millor els registres de 2019, previs a l’aparició de la pandèmia


Elx porta a Fitur 2021 l’Oficina de Congressos com a gran aposta estratègica per a la recuperació del turisme. El regidor de l’àrea, Carles Molina, acudirà demà a la fira madrilenya on promocionarà la ciutat per a atraure al major nombre de visitants possible amb l’objectiu de recuperar com més prompte millor els registres de 2019, previs a l’aparició de la pandèmia. Una trobada que també comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Ximo Puig.

L’esdeveniment, que es desenvoluparà fins al 23 de maig en Ifema, compta amb totes les mesures higienicosanitàries recomanades. De fet, per a accedir a la Fira Internacional del Turisme els professionals del sector han de presentar un test negatiu de covid, a més d’una acreditació personal i nominativa. Durant els tres dies dedicats al públic professional (dimecres 19, dijous 20 i divendres 21) es presentarà el municipi com a destinació turística segura i de qualitat. Els dies restants estaran dirigits al públic general.

Com a novetat enguany, a causa de l’actual crisi sanitària, el municipi està representat en la zona Costa Blanca amb codis QR i pantalles tàctils que proporcionaran al públic professional tota la informació sobre l’oferta il·licitana

Com a novetat enguany, a causa de l’actual crisi sanitària, el municipi està representat en la zona Costa Blanca amb codis QR i pantalles tàctils que proporcionaran al públic professional tota la informació sobre l’oferta il·licitana. La idea de Turisme Comunitat Valenciana és donar a l’estand un enfocament més digital que mai i amb major presència professional.