L’Ajuntament d’Elx torna a aconseguir el distintiu de qualitat en el seu litoral amb cinc banderes blaves

L’Ajuntament d’Elx torna a aconseguir el distintiu de qualitat en el seu litoral amb cinc banderes blaves

El regidor de Turisme, Carles Molina, manifesta que “el consistori se sent molt orgullós d’aquest reconeixement i fa una crida a la ciutadania per a continuar mantenint les platges en bon estat


L’Ajuntament d’Elx ha tornat a aconseguir el distintiu internacional de qualitat en el seu litoral, atorgat per la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) que premia l’esforç públic i ciutadà per complir amb els criteris exigits de legalitat, de qualitat de l’aigua, de sanitat i de neteja, entre altres aspectes. Fins a cinc platges tornaran a onejar les seues banderes blaves aquest estiu malgrat les difícils circumstàncies de la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19. Aquestes són les platges de l’Altet, els Arenals del Sol, el Carabassi, la Marina i les Pesqueres-el Rebollo.

El regidor de Turisme, Carles Molina, ha recordat la importància de complir la normativa d’ús de les platges i ha fet una crida a la ciutadania per a cuidar i mantindre les platges en bon estat. Així mateix, ha manifestat que “l’Ajuntament se sent molt orgullós d’aquest reconeixement que avalen que les platges il·licitanes compleixen amb els requisits per a garantir la seguretat davant la nova campanya d’estiu.