Carolina Pascual presideix la tercera reunió de l’equip de treball de l’antic edifici de Correus d’Elx

Carolina Pascual presideix la tercera reunió de l’equip de treball de l’antic edifici de Correus d’Elx

Els agents implicats, entre els quals es troben el regidor de Promoció Econòmic Carles Molina, treballen per a avançar en el disseny de la Learning Factory


La consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual ha presidit aquest dimecres la tercera reunió del grup de treball, al qual pertany també l’edil de promoció econòmica Carles Molina, constituït per a determinar les activitats que desenvoluparan en l’antic Edifici de Correus d’Elx, on s’establirà una Learning Factory o factoria d’aprenentatge tecnològic.

Després de la reunió tècnica, Carolina Pascual ha indiciat que s’han tractat assumptes relacionats amb les mesures per a introduir innovació en les empreses per a millorar la competitivitat, promoure l’ús de les tecnologies habilitadores i formar personal directiu i tècnic així com operaris i operàries, la qual cosa permetrà una prova abans de la inversió.

L’objectiu, segons la consellera, és “adaptar la formació tecnològica a les necessitats del teixit productiu perquè el projecte permeta potenciar la indústria i promoure l’adaptació a la transformació digital”.

Per part seua, el vicepresident executiu de l’Agència Valenciana d’Innovació, Andrés García Reche, ha assenyalat que la learning factory és un model formatiu d’avantguarda que permetrà els futurs enginyers, els tècnics de Formació Professional i les empreses conéixer les tecnologies habilitadores i el seu maneig en un entorn real.

En la trobada també ha participat Antonio Kreß, de la Universitat Tècnica de Darmstadt per a exposar el concepte de Learning Factories.