Concha Velasco obrirà a l’octubre la temporada del Gran teatre amb “La habitación de María”

Concha Velasco obrirà a l’octubre la temporada del Gran teatre amb “La habitación de María”

La regidora de Cultura, Marga Antón, presenta la nova programació, fins a finals de gener, i destaca que “atenem les diferents disciplines de les arts escèniques per a cobrir tots els gustos dels il·licitans i il·licitanes


Concha Velasco obrirà el pròxim dia 1 d’octubre amb “La habitación de María” la nova temporada del Gran Teatre la programació del qual es tancarà a la fi de gener amb la posada en escena, els dies 28 i 29, de “Michael’s Legacy, tribut a Michael Jackson”, tal com han informat aquest matí el programador cultural Julián Sáez i la regidora de Cultura, Marga Antón, que ha indicat que “dins de la programació del Gran Teatre atenem les diferents disciplines perquè tots els il·licitans i il·licitanes tinguen coberts els seus gustos quant a arts escèniques”.

L’humor vindrà protagonitzat de la mà de Raúl Cimas amb el seu espectacle “El lamentable circo de Raúl Cimas i la orquestina pirata”. També pujarà a l’escenari Juan Carlos Ortega que farà riure els espectadors amb el seu xou “La radio de Ortega” i per a culminar amb aquest gènere està prevista l’actuació d’Ignatius Farray amb “La comedia salvó mi vida”.

El popular presentador Jorge Javier Vázquez protagonitzarà “Desmontando a Séneca”, mentre que María Castro, Gorka Otxoa i Miguel Hermoso posaran en escena “La coartada” el dijous 4 de novembre.

Per a les famílies i els més xicotets, la programació compta amb diferents teatres i musicals infantils. Entre els musicals destaquen: “Te estiendo mi mano”, de Cantajuego; “El nuevo pekemusical de la navidad”, dirigit per Pedro Pomares o “Dumbo, el musical”.

Les companyies il·licitanes estrenaran noves obres de teatre, “Todos se han ido”,de Ferroviaria, i “In visibles”, de Maracaibo. A més, Sofia Asencio portarà a l’escenari la seua obra “Contrakant”, que ha rebut molt bones crítiques.

Quant a la dansa el protagonisme serà per a la Mov Ballet amb la peça “Tempus Fugit”. Així mateix, hi haurà un espectacle de dansa inclusiva sota el nom “La gran Aventura de Simba”, de Rokuro Kubik.

La tornada dels musicals a l’escenari és un fet important com a reflex de la tornada a la normalitat en l’àmbit de la cultura, tal com ha destacat Julian Saéz. El Gran Teatre comptarà amb obres com “We love rock” o “Hija de la luna, homenaje a Mecano”.