L’alcalde demana als Rotaris que s’impliquen en la reconstrucció econòmica de la ciutat després de la pandèmia

L’alcalde demana als Rotaris que s’impliquen en la reconstrucció econòmica de la ciutat després de la pandèmia

Carlos González i el regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina, assisteixen a l’acte de canvi de presidents i entrega de collars dels clubs rotaris de la ciutat, celebrat en l’Hort del Cura


L’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Carles Molina, va assistir a l’acte de canvi de presidents i entrega de collarets dels clubs rotaris de la ciutat. Un acte celebrat a l’Hotel Hort del Cura que va comptar amb la presència dels presidents que deixen el seu càrrec, Juan Jesús González, del Club Rotary Elx, i Alejandro Soler Leguey, del Club Rotary Illice, així com dels presidents entrants, Francisco Soler Obrero i Jesús Valero Asencio, respectivament. També van assistir a l’acte els qui van ocupar el càrrec en 2019-20, Joaquín Garrido i Salvador Sánchez.

L’alcalde va felicitar les persones que en els dos últims anys han ostentat els càrrecs, així com als qui els assumeixen ara. “Vull felicitar a Juan Jesús González Torres i Alejandro Soler Leguey, que han sigut presidents durant aquest any de pandèmia. El meu més sincer reconeixement per la labor realitzada en aquest any tan difícil, en el qual la solidaritat, ensenya pròpia dels rotaris, ha sigut més important que mai. I també felicitats als presidents sortints de 2019/2020, que no van poder viure un acte com aquest a conseqüència de la pandèmia, Salvador Sánchez i Joaquín Garrido. I per descomptat, i molt especialment, als nous presidents, Francisco Soler i Jesús Valero, als qui desitge el millor i especialment que la normalitat impere durant el seu mandat, i que això els permeta desenvolupar tots els seus projectes i iniciatives”, ha dit l’alcalde.

carlos-gonzalez-club-rotario-elche-3

L’alcalde també va tindre paraules d’elogi per a les persones premiades pels rotaris per la seua trajectòria professional. Entre ells, l’empresari recentment mort José Paredes Castaño, premi a la Trajectòria Empresarial 2020 pels seus 50 anys al capdavant de la coneguda marca Paredes. També per a l’arquitecte Antonio Serrano Bru, Premi a la Trajectòria Professional en 2020. Els premiats en 2021 han sigut Joaquín Pérez Vázquez (premi a la trajectòria empresarial) i Joan Castaño (premi a la trajectòria professional).

En la seua intervenció, González va recordar que Espanya, segons el Fons Monetari Internacional, liderarà la recuperació econòmica de la Unió Europea. “La nostra ciutat, la 19 d’Espanya en població, i una de les principals capitals econòmiques del país, ha de tindre un paper rellevant en aquesta recuperació”, ha indicat.

carlos-gonzalez-club-rotario-elche-2

Segons el regidor, aquest paper rellevant que ha d’arribar de l’impuls de les estratègies keynesianes de les administracions, afavorint inversions que contribuïsquen a digitalitzar l’economia, que aposten per la sostenibilitat, que impulsen la diversificació i que milloren competitivitat del teixit empresarial.

“I vosaltres, els Rotaris, heu de tindre també un paper de lideratge professional i empresarial en aquest procés de recuperació econòmica, que tan important és perquè tornem al creixement econòmic, a la creació d’ocupació, que genera qualitat de vida, benestar i prosperitat per a la ciutat”, ha assenyalat l’alcalde, que ha afegit que “per tant, espere lideratge dels professionals i dels empresaris en la recuperació, i del col·lectiu Rotari, espere com sempre comptar amb valuosos aliats per a l’impuls dels grans projectes de la ciutat i la mateixa dosi de generositat, solidaritat i altruisme de la qual sempre feu gala, i especialment, en els moments en els quals més es necessita”.