El Palau d’Altamira acull la presentació del número 43 de la revista de Moros i Cristians

El Palau d’Altamira acull la presentació del número 43 de la revista de Moros i Cristians

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Carlos González, i de la regidora de Festes, Mariola Galiana


“Vull felicitar-vos per l’esforç extraordinari, pel treball, per la creativitat que esteu demostrant perquè la festa dels Moros i Cristians siga present a la ciutat sense que hi haja festa. Aquest llibre de festes, més que revista a la meua manera de veure, és un magnífic exemple d’això”, ha assenyalat l’alcalde d’Elx, Carlos González, durant la presentació del número 43 de la publicació de l’Associació Festera.

La presentació es va desenvolupar al pati d’armes del Palau d’Altamira guardant totes les mesures sanitàries de seguretat. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Festes, Mariola Galiana; del president de l’Associació de Moros i Cristians, Julián Fernández; de càrrecs festers i de diferents personalitats relacionades amb la Festa.

Aquest revista recull en les seues 250 pàgines present, passat, vivències, experiències, opinions i reflexions d’una festa que heu sabut convertir en un element clau de les celebracions d’agost. Una publicació de qualitat, amb contingut, amb una maquetació molt cuidada, una fotografia espectacular i una portada bella, sòbria, singular i molt evocadora”, ha expressat el regidor il·licità.

L’Associació ha editat 1.500 exemplars d’aquesta publicació dirigida per Julián Fernández i que compta amb fotografies de la mateixa Associació, de les respectives comparses i de Salva González. La portada és l’obra “Tots som un”, d’Alba Jover, guanyadora de la XL edició del concurs de cartell anunciador.