Els Trofeus Festa d’Elx tornen amb un nou disseny en homenatge al Misteri i la participació de 7 clubs

Els Trofeus Festa d’Elx tornen amb un nou disseny en homenatge al Misteri i la participació de 7 clubs

La celebració dels tornejos, organitzats per la Regidoria d’Esports, tindrà lloc entre el 16 d’agost i el 12 de setembre, entre el nucli urbà i les pedanies d’Elx


Els Trofeus Festa d’Elx tornen a celebrar-se amb la participació de 7 clubs en modalitat masculina i femenina i un disseny renovat, tal com han explicat aquest matí en el Pavelló Esperanza Lag en una roda de premsa el regidor d’Esports, Vicente Alberola, i el tècnic José Francisco Aldeguer. Els clubs que participen en aquests trofeus són els següents: el Club Bàsquet Elx, el Club Handbol Elx, el Club Voleibol Elx, el Club Waterpolo Elx, l’Elx Club de Futbol, el Kelme Club de Futbol i el Joventut d’Elx.

La novetat ve marcada per la imatge en homenatge al Misteri d’Elx que apareix en els trofeus. La celebració de les trobades pretén així ajudar els clubs de cara a la pretemporada i, de pas, coincidir amb les dates de les festes de la ciutat.

Els rivals dels diferents trofeus seran d’àmbit nacional. Hi ha alguns clubs que ja tenen definits aquests enfrontaments, com és el cas de l’handbol femení que jugarà un format triangular contra el Rocasa Gran Canària i el Club Balonmano Málaga; el futbol juvenil que tindrà també participació de 3 equips, en aquest cas l’Elx CF, el Kelme CF i el Llevant UD; aquest últim equip valencià també serà rival del primer equip de l’Elx CF; el futbol femení rebrà la visita de la UD Almería; i, finalment, el futbol sala femení el disputarà amb l’Atlètic Navalcarnero. La resta de modalitats esportives estan encara a l’espera de conéixer la seua contrincant per a la disputa dels Festa d’Elx.