L’edil Mariola Galiana inaugura l’exposició dels treballs presentats al XL Concurs de Dibuix Infantil Moros i Cristians d’Elx 2021

L’edil Mariola Galiana inaugura l’exposició dels treballs presentats al XL Concurs de Dibuix Infantil Moros i Cristians d’Elx 2021

La mostra d’aquest concurs, convocat per l’Associació Festera amb la finalitat d’acostar les festes patronals als més menuts, estarà fins al 20 de juliol en la sala d’exposicions “Àmbit Cultural d’El Corte Inglés”


La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha inaugurat juntament amb el vicepresident de l’Associació Moros i Cristians, Francisco Bordonado, i el responsable del departament de comunicació d’El Corte Inglés, Cristian Cutillas, l’exposició dels treballs presentats al XL Concurs de Dibuix Infantil Moros i Cristians d’Elx 2021. La mostra romandrà fins al 20 de juliol a la sala d’exposicions “Àmbit Cultural d’El Corte Inglés”. Els participants són xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys i la temàtica del dibuix versa sobre les Festes de Moros i Cristians d’Elx.

El concurs està convocat anualment per l’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx amb la finalitat d’acostar les festes patronals als més menuts. Mariola Galiana ha destacat el gran nombre de xiquetes i xiquets que han participat en el concurs i ha felicitat els Moros i Cristians d’Elx per mantindre aquesta convocatòria que contribueix a acostar al món de la festa als més menuts. “És molt important que es transmeta la festa a les xiquetes i xiquets del nostre municipi des de les primeres etapes de la seua formació. Amb aquesta iniciativa, els escolars il·licitans poden expressar la seua creativitat amb una manifestació tradicional tan plàstica i estimada com és la festa de Moros i Cristians d’Elx”, ha assenyalat l’edil.

Encara que la pandèmia va obligar a la suspensió del concurs, des de l’entitat festera s’ha volgut mostrar el treball realitzat pels més de 400 estudiants dels col·legis de Santa Maria, Salesians Sant Rafael i La Vallverda que hi van participar. Els premiats del concurs es faran públics en el pròxim Mig Any de 2022.