La Policia Local d’Elx deté dues persones per intentar robar i amenaçar amb arma blanca el propietari d’una carnisseria

La Policia Local d’Elx deté dues persones per intentar robar i amenaçar amb arma blanca el propietari d’una carnisseria

El titular de l’establiment fou intimidat amb una navalla en recriminar l’intent de sostracció d’uns objectes del seu local, el que provocà la fugida de la parella


La Policia Local d’Elx va detindre el passat 26 de juny dues persones per intentar robar i amenaçar amb arma blanca el propietari d’una carnisseria pròxima a la plaça de Barcelona. Al voltant de les 21.20 hores, una UTE (Unitat Territorial) de Policia Local va ser alertada per l’amo del local.

Segons va relatar la víctima, un home i una dona haurien intentat sostraure objectes de l’interior de l’establiment. El titular de la carnisseria va ser amenaçat amb una navalla en recriminar l’intent de sostracció d’uns objectes del seu local, la qual cosa va provocar la fugida dels autors.

Amb la col·laboració de testimonis presencials es va localitzar igualment la navalla referida pel denunciant, que va ser deixada en l’ampit de la finestra d’una planta baixa. La parella implicada, un home de 49 anys i una dona de 48, que va ser localitzada per una patrulla, va indicar que s’havia tractat d’una confusió. Finalment, tots dos van ser detinguts i traslladats a dependències policials.