La Regidoria de Festes i l’Escola de Música EMYC impulsen un concurs per a donar a conéixer joves artistes que busquen un lloc en la indústria musical

La Regidoria de Festes i l’Escola de Música EMYC impulsen un concurs per a donar a conéixer joves artistes que busquen un lloc en la indústria musical

El Primer Festival de la cançó “Festes d’Elx” celebrarà la semifinal i la final els dies 4 i 6 d’agost, a l’Hort de Baix, a les 20.30 hores, amb totes les mesures davant la covid


La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Elx i l’Escola de Música EMYC han posat en marxa el concurs del Primer Festival de la Cançó “Festes d’Elx”. La iniciativa, emmarcada dins de les dates tradicionals de les festes patronals, està dirigida a joves artistes que vulguen fer-se un lloc en el món de la música. Així ho ha destacat l’edil de l’àrea, Mariola Galiana, junt al director de l’escola musical, Manuel Ramos, i la coneguda cantant il·licitana, Verónica Romero, en la presentació del certamen.

En concret, se celebraran la semifinal i la final que tindran lloc a l’Hort de Baix, els dies 4 i 6 d’agost, a les 20.30 hores, amb un aforament per a 400 persones. Segons ha detallat Galiana “l’objectiu d’aquest concurs és premiar a les millors veus solistes i interpretacions musicals del nostre municipi i de tota la província”.

L’edil ha informat que després de les actuacions, el jurat triarà les 10 millors interpretacions de cada categoria. El 4 d’agost tindrà lloc l’actuació especial del grup New Fantasy, que amenitzarà la deliberació del jurat, mentre que el 6 d’agost se celebrarà la final en la qual es triarà a la guanyadora o guanyador de cada categoria i a més actuarà Verónica Romero, qui juntament amb la regidora de Festes, Mariola Galiana, el cantor del Misteri, Luis Gómez, el director de la UNED, Paco Escudero i la influencer Sara Fructuoso, formaran el jurat del certamen. Les entrades són gratuïtes i es podran adquirir a través de Lomasticket.com

La regidora de l’àrea, Mariola Galiana, destaca que en aquest certamen actuaran el grup New Fantasy i la cantant il·licitana Verónica Romero i assenyala que les entrades gratuïtes es poden adquirir en la web de lomasticket.com

La regidora ha reiterat el compromís de l’Ajuntament per “realitzar una programació adaptada a les noves circumstàncies de la pandèmia i ha felicitat l’escola de música EMYC per haver posat en marxa aquest projecte que enriquirà l’oferta d’activitats festives”.

A més, Galiana ha recordat que el concurs es realitzarà amb totes les mesures de seguretat davant la COVID, amb un protocol especial d’entrades i eixides, gel hidroalcohòlic en els accessos i distància entre els assistents que hauran de romandre asseguts.

Per part seua, Ramos ha assenyalat que els classificats d’aquest concurs procedeixen de diferents municipis com Elx, Oriola, Torrevella, Crevillent, Santa Pola, Elda, Almoradí i Callosa de Segura. Així mateix, els concursants seleccionats han participat en programes de televisió com La Voz Kids, Top Star, Idol Kids i Prodigios.

Mentrestant, Verónica Romero, ha agraït la col·laboració del consistori i ha mostrat la seua satisfacció per poder participar en aquest projecte.

Premiats

Els premis es dividiran en la categoria infantil on el primer classificat rebrà un diploma, un enregistrament d’un cover i un videoclip en estudi professional; el segon comptarà amb un diploma, un enregistrament d’un cover en estudi professional i un bo regal de quatre classes de cant; i el tercer guanyarà un diploma, un enregistrament d’un cover en estudi professional i un bo regal de dues classes de cant.

En la categoria adults, el primer classificat obtindrà un diploma, un enregistrament d’un cover, un videoclip d’estudi i un xec de 500 euros; el segon rebrà un diploma, un enregistrament d’un cover en estudi professional, un bo regal de quatre classes de cant i xec de 300 euros; i el tercer guanyarà un diploma, un enregistrament d’un cover en estudi professional, un bo regal de dues classes de cant i un xec de 150 euros.