L’Ajuntament entrega les claus d’un local cedit a Anoa perquè continue desenvolupant activitats en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’Ajuntament entrega les claus d’un local cedit a Anoa perquè continue desenvolupant activitats en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Drets Socials, Mariano Valera, visiten les instal·lacions que compten amb 300 metres quadrats i són al carrer Brasil situada en el barri del Pla Nou


A partir de hui Anoa compta amb una seu a Elx on desenvolupar la seua activitat i això ha sigut gràcies a l’Ajuntament amb l’objectiu que l’associació continue el seu projecte per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i de les seues famílies. L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Drets Socials, Mariano Valera, han fet el lliurament de claus aquest matí a l’entitat en una trobada a la qual ha acudit la presidenta de l’associació, Raquel Gómez.

El regidor il·licità ha declarat que s’intensifica la col·laboració amb l’associació posant a la seua disposició unes instal·lacions que reuneixen, entre altres coses, els requisits d’accessibilitat i amplitud perquè el col·lectiu exercisca la seua labor. El local, que s’ha cedit a través de l’empresa municipal Pimesa, està situat al carrer Brasil del barri el Pla Nou i compta amb 300 metres quadrats.

L’alcalde ha destacat el treball seriós i rigorós que desenvolupa l’associació amb les persones amb discapacitat i ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa, en la qual s’han invertit al voltant de 400.000 euros, complim el nostre compromís de contribuir a consolidar el projecte que està impulsant l’associació per a millorar la qualitat de vida i el benestar dels seus usuaris”.

El regidor il·licità destaca que amb aquesta iniciativa, en la qual s’han invertit al voltant de 400.000 euros, contribuïm a consolidar el projecte que està impulsant l’associació per a millorar la qualitat de vida i el benestar dels seus usuaris”

Per part seua, l’edil ha declarat que des de l’Ajuntament continuaran treballant amb l’associació i ha recordat les accions que es venen desenvolupant des de la Regidoria en favor del col·lectiu com l’autorització d’ús d’instal·lacions municipals i la concessió anual d’una subvenció nominativa, destinada a cofinançar despeses derivades de programes d’interés social que duu a terme aquesta associació.

Mentrestant, la presidenta d’Anoa ha agraït el suport del consistori i ha explicat que en concret aquesta cessió servirà per a continuar amb les activitats diürnes on es treballa amb professionals de la salut com fisioterapeutes o psicòlegs. Segons ha explicat Gómez, serà a partir de setembre quan està previst que es reprenga el servei que ofereix l’associació en benefici d’aquestes persones