L’alcalde fa una crida a la precaució davant les altes temperatures previstes a Elx

L’alcalde fa una crida a la precaució davant les altes temperatures previstes a Elx

L’Agència Estatal de Meteorologia ha activat l’avís roig en el sud de la província d’Alacant on es podria arribar a temperatures per damunt dels 40 graus


L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha fet una crida als il·licitans i il·licitanes perquè extremen les precaucions per les altíssimes temperatures que s’esperen per a hui dilluns 12 de juliol.

L’Agència Estatal de Meteorologia ha activat l’avís roig en el sud de la província d’Alacant on es podria arribar a temperatures per damunt dels 40 graus, sobretot entre les 13 i les 21 hores.

“Estarem exposats a temperatures extremes per la qual cosa és necessari prendre totes les precaucions necessàries per a evitar patir un colp de calor”, ha assenyalat l’alcalde, que ha afegit “que és necessari seguir unes recomanacions bàsiques com evitar estar exposats al sol en les hores centrals del dia, romandre en llocs frescos i a l’ombra, i beure abundant aigua”.

Al costat d’això, és recomanable menjar peixos blaus o lactis, mantindre una dieta rica en verdures i fruites, utilitzar protecció solar fins i tot portant la màscara i no realitzar activitats físiques que suposen un alt esforç.

També és recomanable portar roba lleugera, no estreta i de colors clars; calçat fresc i que transpire i protegir la vista amb ulleres o cobrir-se el cap, entre altres.

“És important complir aquestes recomanacions, especialment entre els menors i les persones d’avançada edat”, ha assenyalat el regidor.