Mobilitat amplia el recorregut de l’autobús circular dels Arenals del Sol amb una nova línia al carrer Badia

Mobilitat amplia el recorregut de l’autobús circular dels Arenals del Sol amb una nova línia al carrer Badia

La regidora de l’àrea, Esther Díez, destaca que el servei, que entra en funcionament a partir de hui, permetrà els veïns de la zona alta de la pedania accedir a la platja de manera més còmoda


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Mobilitat, ha ampliat el recorregut de l’autobús circular dels Arenals amb una nova línia al carrer Badia. La regidora de l’àrea, Esther Díez, ha visitat una de les parades juntament amb el gerent d’Autobusos Urbans, Ángel Luis Andreu, i de l’alcalde pedani, Antonio Garzón, per a comprovar la posada en marxa d’aquest servei que arranca hui i que porta operant en la pedania des de fa sis anys en els mesos d’estiu. L’edil ha assenyalat que el tram que transcorre pel carrer Costa Blanca continuarà pel carrer Badia, fet que facilitarà l’accés als veïns de la zona alta dels Arenals del Sol arribar a la platja de manera més còmoda.

Díez recorda que la setmana passada entraren en funcionament també els autobusos que connecten els nuclis de la Marina i l’Altet amb les seues respectives platges amb la finalitat de posar a disposició dels turistes més alternatives de transport públic

A més, Díez ha recordat que des de la setmana passada ja estan en funcionament també els autobusos que connecten els nuclis de la Marina i l’Altet amb les seues respectives platges. “Tres serveis amb els quals busquem fomentar la mobilitat sostenible i posar a la disposició dels turistes més alternatives de transport públic, la qual cosa contribueix a la protecció ambiental del litoral il·licità”, ha indicat la regidora.

Per part seua, Andreu ha informat que cada any entre juliol i agost aproximadament utilitzen aquest servei uns 25.000 usuaris. No obstant això, en 2020 es va reduir la xifra al 50% a causa de la pandèmia de la covid-19. En aquest sentit, el gerent d’Autobusos Urbans ha assenyalat que des de la companyia esperen que enguany es torne a recuperar el nombre de viatgers de 2019.

Mentrestant, l’alcalde pedani ha agraït a la regidoria de Mobilitat per dur a terme aquesta iniciativa que atén les demandes dels veïns i veïnes dels Arenals del Sol.