Pimesa publica les condicions en règim de lloguer amb opció a compra de locals i oficines en l’edifici 77a1 del Campus Tecnològic

Pimesa publica les condicions en règim de lloguer amb opció a compra de locals i oficines en l’edifici 77a1 del Campus Tecnològic

La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, explica que es posen en lloguer 4.886 metres quadrats construïts de locals en planta baixa i oficines en altura, a més, es comercialitzen dos soterranis d’aparcament”


La regidora d’Urbanisme i vicepresidenta de Pimesa, Ana Arabid, ha anunciat que el consell d’administració de l’empresa municipal ha aprovat en l’última reunió el plec de comercialització en règim de lloguer amb opció a compra de locals i oficines en l’edifici 77a1 d’Elx Campus Tecnològic.

Arabid ha recordat que es tracta d’un edifici, la finalització del qual està prevista per al tercer trimestre d’enguany. “L’objectiu és diversificar les opcions de les empreses que puguen estar interessades, i hem inclòs la fórmula més flexible com és el lloguer amb opció a compra, que permet accedir a un local a mesura de les necessitats de l’empresa en règim de lloguer” ha explicat la regidora, que ha aclarit que “es tracta de locals en brut que l’empresa pot adequar a aquestes necessitats”.

D’aquesta manera existeix la possibilitat d’adquisició definitiva del local o de llogar-lo amb opció a compra.

“Pimesa posa en lloguer 4.886 metres quadrats construïts de locals en planta baixa i oficines en altura. A més, es comercialitzen dos soterranis d’aparcament”, ha indicat la vicepresidenta de Pimesa.

L’objectiu és diversificar les opcions de les empreses que puguen estar interessades, i hem inclòs la fórmula més flexible com és el lloguer amb opció a compra

El termini de duració de cada contracte serà de cinc a deu anys, i en aquest es constituirà un dret real d’opció a compra.

La renda es fixa en el plec en funció de la tipologia dels immobles i del termini de duració del contracte, i oscil·larà entre els 4, 5 i 6 euros per metre quadrat al mes.

També en relació al Campus tecnològic es van aprovar les certificacions mensuals a tots dos edificis.

Quant al 77a1, es va aprovar la certificació de maig de 2021 per 479.000 euros, les obres del qual es troben en un 92% d’execució.

Mentrestant, en l’edifici 77b1, l’avanç de les obres se situa ja en un 99,96%. “No obstant això, cal recordar que en aquesta obra va sorgir un problema en la façana. En aquest sentit, en el consell es va donar compte de l’informe de la direcció de l’obra en el qual es detalla l’ocorregut i es comunica al consell que s’està estudiant la millor solució tècnica, que passa per la substitució de la totalitat de les làmines de la façana per una altra mena de plaques, solució que s’està assajant en el laboratori”, ha indicat la regidora, que ha apuntat que en un parell de setmanes es podria tancar la solució tècnica definitiva. L’obra, mentrestant, no serà rebuda per Pimesa.

Un altre dels assumptes tractats en la reunió va ser l’aprovació del plec de condicions per a l’arrendament de dos locals destinats a cafeteria- restaurant. Es troben en l’edifici de Pimesa (cafeteria del MAHE) i en l’Estació d’Autobusos.

“Ixen a licitació tots dos locals i s’estableix també la possibilitat de la instal·lació en l’Estació d’Autobusos de màquines de venda automàtica. Es tracta d’un plec únic per a aquests tres serveis”, ha indicat Arabid.

La cafeteria del MAHE ix a licitació amb una renda mensual de 700 euros més IVA. La cafeteria-restaurant de l’Estació d’Autobusos ix per 1.750 euros més IVA i la possibilitat d’instal·lar màquines de venda automàtica. Es tracta d’un plec únic, no obstant això, els interessats o interessades poden licitar per una o diverses opcions.

El consell de l’empresa municipal aprova, per unanimitat, la renovació per quatre anys més, de l’actual gerent, Antonio Martínez Gómez

En matèria de recursos humans, el consell va aprovar tres acords importants. El primer va ser l’aprovació de la massa salarial i de la plantilla; el segon, relatiu al conveni col·lectiu 2022-25; i el tercer, la relació de llocs de treball.

El nou conveni col·lectiu és fruit del total consens entre l’empresa i els representants dels treballadors. “Aquest nou conveni aporta claredat i qualitat tècnica i corregeix i millora alguns aspectes de l’anterior document”, ha indicat l’edil.

Renovació del gerent de Pimesa

Ana Arabid ha explicat que el consell va aprovar, per unanimitat, la renovació per quatre anys més, de l’actual gerent, Antonio Martínez Gómez.

“Vull agrair el valuosíssim treball que ha realitzat fins ara, la impecable gestió amb la qual ha vingut desenvolupant el càrrec de gerent de la societat Pimesa, alguna cosa que, sens dubte, l’avala perquè el consell d’administració torne a confiar en la seua eficiència en l’acompliment de les seues funcions”, ha conclòs la responsable d’Urbanisme.