Recepció al Club Handbol Elx cadet femení pel seu campionat d’Espanya i a l’Athletic Club Torrellano pel seu ascens

Recepció al Club Handbol Elx cadet femení pel seu campionat d’Espanya i a l’Athletic Club Torrellano pel seu ascens

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, reben les jugadores i els jugadors en el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Elx


L’alcalde d’Elx, Carlos González, i el regidor d’Esports, Vicente Alberola, han rebut en el Saló de Plens de l’Ajuntament el cadet femení del Club Handbol Elx i a l’Athletic Club Torrellano pels seus recents èxits esportius.

D’una banda, el Club Handbol Elx es va proclamar campió d’Espanya en categoria base després de véncer en la final a l’Handbol Onda en un històric triomf. El regidor il·licità ha felicitat les jugadores i ha reconegut que des d’un primer moment va intuir la victòria del club per la passió i la motivació que es desprenia en la graderia. “Ja formeu part de la història de l’esport il·licità. Molt pocs equips aconsegueixen el que vosaltres heu aconseguit i això és motiu d’orgull”, ha ressenyat González.

El responsable de l’Equip de Govern, que estava acompanyat del president del Club, Juanjo Ávila, la capitana, Victoria Peñas, i entrenador, José Esteban Leonis, també ha recordat que “en un any com el que hem viscut marcat per la crisi sanitària, tindre alegries com aquestes venen molt bé a la ciutat” i ha destacat la importància de la convivència, així com de l’experiència vital i personal que representa compartir el que significa formar part d’un equip.

Mentrestant, el regidor ha donat l’enhorabona a les xiques per “Haver entrat en l’Olimp de les deesses de l’esport”. Alberola, que ha reconegut haver seguit cadascun dels partits, ha elogiat el treball realitzat, fet que els va portar a viure una final “memorable”.

Àvila també va tindre unes paraules d’agraïment a l’Ajuntament pel seu suport i implicació i va manifestar la seua satisfacció amb aquesta última conquesta que s’afig a la duta a terme per “les Guerreres” en els últims mesos.

D’altra banda, l’Athletic Club Torrellano va ascendir a Tercera RFEF després de véncer en la final del play-off al Rayo Llíria (1-2). L’alcalde, que ha estat acompanyat pel president del club, Ángel Valero, el capità, Carlos García, i l’entrenador, José Ramón López, ha traslladat la seua felicitació als jugadors, als que els ha desitjat una temporada d’èxits l’any que ve. “Espere que consolideu posicions i que continueu fent el projecte esportiu seriós i sòlid com fins al moment”, ha assenyalat González.

El responsable de l’Equip de Govern felicita ambdós equips i els trasllada l’orgull de comptar a Elx amb esportistes que aconsegueixen grans victòries fruit del treball i l’esforç realitzats

“Estic convençut que perquè estigueu hui on esteu ha d’haver-hi una bona organització, persones que prenguen bones decisions, així com un bon cos tècnic”, ha declarat l’alcalde.

Per part seua, el regidor, que ha sigut membre de la junta directiva del club, ha mostrat la seua alegria per la gesta aconseguida i ha reconegut l’esforç de la plantilla per a arribar a Tercera Divisió.

En finalitzar cadascun dels actes, tots dos equips han rebut una placa commemorativa com a record de la seua visita i en reconeixement als èxits obtinguts.