Les votacions del concurs s’han dut a terme en la pàgina de Facebook MajorsElx i la final serà aquest dimecres, 29 de setembre, a l’Escola Municipal d’Hostaleria
Dues receptes d’arròs amb crosta i una de pastís rústic de poma i melmelada casolana han passat a la final de l’edició 2021 de Superxef Sènior. La votació s’ha realitzat en els últims dies en la pàgina de Facebook de la Regidoria de Polítiques de Majors MajorsElx. En primera posició ha quedat el plat presentat per Gabriela Grau amb el nom de “Crosta a la senyoreta”, amb un total de 316 vots. En segon lloc, el de María Asunción Pomares amb el nom de “Arròs amb crosta d’Elx”, amb 268 vots. I en tercera posició, Carmen Bru amb el nom de “Pastís rústic de poma i melmelada casolana”, amb 216 vots.
Una vegada acabada la votació es van sumar els “M’agrada” i els “M’encanta” per a obtindre el resultat. La Regidora de Política de Majors, Puri Vives, ha agraït a les onze persones que van presentar els seus plats amb una fotografia i una descripció de com fer-los.
La regidora de Política de Majors, Puri Vives, destaca “l’alta participació que hi ha hagut amb un total de 1.267 votacions, així com un gran nombre de visualitzacions dels plats presentats”
Puri Vives ha destacat l’alta participació, ja que “hi ha hagut un total de 1.267 votacions en la nostra pàgina de Facebook fins a les 23.59 hores del divendres 24 de setembre, així com un gran nombre de visualitzacions dels plats presentats”. L’edil ha puntualitzat que “aquests resultats demostren que el concurs està més que afermat i confiem que pròximament es puga fer de manera presencial al cent per cent”.
La final del concurs es farà aquest dimecres 29 de setembre a l’Escola Municipal d’Hostaleria. En aquesta participaran tres xefs d’Elx: Patricia Sanz, del Restaurant Atelier; Carmen Canals, de Latería Elx; i Fran Castell, de Confiteria Castell, que seran els encarregats d’elaborar els plats. A més, l’acte comptarà amb la presència dels regidors de Polítiques de Majors, Puri Vives; d’Urbanisme, Ana Arabid; i de Desenvolupament Turístic, Carles Molina.
Vives ha assenyalat que “les autores de les receptes també acudiran a la final per a veure com es cuinen els seus plats i per a provar el resultat”. El concurs compta amb el patrocini de la xarxa de supermercats Dialprix i amb la col·laboració de diferents xefs de renom de la ciutat.