Els guanyadors de Superxef Sènior Gabriela Grau, María Asunción Pomares i Carmen Bru presenten els seus plats estrela a l’Escola Municipal d’Hostaleria

Els guanyadors de Superxef Sènior Gabriela Grau, María Asunción Pomares i Carmen Bru presenten els seus plats estrela a l’Escola Municipal d’Hostaleria

Les receptes van ser cuinades per xefs de renom com Patricia Sanz, Carmen Canals i Fran Castell amb l’ajuda dels regidors de Política de Majors, Puri Vives; de Turisme, Carles Molina; i d’Urbanisme, Ana Arabid


Els plats guanyadors de Gabriela Grau, María Asunción Pomares i Carmen Bru van ser cuinats aquesta setmana per xefs de renom en la final de Superxef Sènior celebrada a l’Escola Municipal d’Hostaleria.

Els concursants van estar acompanyats per professionals del sector. Concretament, Patricia Sanz, del Restaurant Atelier, va cuinar la “Crosta a la Senyoreta” al costat de l’artífex del plat, Gabriela Grau, i la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid. Per part seua, Carmen Canals, de Latería Elche, va preparar l’“Arròs amb crosta d’Elx” al costat de María Asunción Pomares i el regidor de Turisme, Carles Molina; mentre que Fran Castell, de Confiteria Castell, va ser l’encarregat d’elaborar “El pastís rústic de poma i melmelada casolana” amb ajuda de l’autora del plat, Carmen Bru, i de la regidora de Política de Majors, Puri Vives.

Finalment, els vencedors del certamen van ser premiats amb parament de cuina oferit per Supermercats Dialprix, patrocinador del concurs.