L’Ajuntament d’Elx dedicarà un espai públic a la memòria de l’expedani de la Foia José Tarí

L’Ajuntament d’Elx dedicarà un espai públic a la memòria de l’expedani de la Foia José Tarí

La Junta de Govern aprova un reconeixement per a honrar l’il·licità, que va morir ahir i que durant la seua vida va fer una valuosa aportació a la societat il·licitana


L’Ajuntament d’Elx dedicarà un espai públic a la memòria de l’expedani de la Foia José Tarí, que va morir ahir i que durant la seua vida va fer una valuosa aportació a la societat il·licitana. Així ho ha anunciat aquest matí l’alcalde, Carlos González, que ha mostrat les seues condolences i ha remés una carta a la família del difunt, on mostra el seu condol i el seu reconeixent cap la figura de José Tarí, a qui ha qualificat com una “persona senzilla, afable i bolcada en els altres”.

L’alcalde, Carlos González, mostra les seues condolences a la família del difunt i qualifica José Tarí com “una persona senzilla, afable i bolcada en els altres”

González, que tenia una relació cordial i afectuosa amb Tarí, ha elogiat la gran labor que realitzava per a afavorir el benestar dels veïns de la pedania. Així mateix, el regidor il·licità ha destacat que aquesta decisió s’ha pres en la Junta de Govern Local i es durà a terme en la pedania de la Foia en honor a la seua memòria.