L’Ajuntament rendeix un emotiu homenatge a 26 matrimonis il·licitans en les seues “Bodes d’or”

L’Ajuntament rendeix un emotiu homenatge a 26 matrimonis il·licitans en les seues “Bodes d’or”

La regidora de Política de Majors, Puri Vives, els felicita per ‘tota una vida junts’ en presència dels seus fills i nets, en un esdeveniment amb record per als morts per covid-19


El Centre de Congressos Ciutat d’Elx ha acollit aquest matí la gal·la “Bodes d’or” amb la qual l’Ajuntament homenatja les parelles que compleixen 50 anys de matrimoni.

Un total de 26 parelles han sigut les homenatjades en un emotiu acte que ha tornat a realitzar-se de manera presencial després que, a causa de la pandèmia, l’any passat es duguera a terme de manera virtual.

La regidora de Polítiques de Majors, Puri Vives, i el president d’honor del Consell Municipal de Persones Majors, Pedro Martínez, han presidit aquest acte que ha comptat amb la presència dels familiars de les parelles homenatjades.

L’esdeveniment ha estat carregat de moments emotius, com ara quan la regidora Puri Vives ha tingut un record per a les persones que han mort a conseqüència de la Covid.

Vives ha felicitat les 26 parelles per tota una vida junts. “Un dia vau sembrar una llavor en les vostres bodes, dia a dia vau regar-la i cuidar-la malgrat les dificultats. L’arbre va créixer i va donar els seus fruits i de les branques van eixir els vostres fills i els vostres nets. Hui tenim en aquest auditori 26 parelles que han tingut la deferència de celebrar tan magne esdeveniment amb tots nosaltres, els seus “50 meravellosos anys junts”, plens d’alegria, de felicitat i d’algun obstacle al llarg de tants anys viscuts”.

Durant l’acte s’han mostrat fotos de les bodes de les diferents parelles, així com unes emotives paraules sobre cadascuna d’elles pronunciades pel mantenidor de l’acte. La foto de les bodes de fa 50 anys, en cadascun dels casos, era substituïda per una instantània actual realitzada per a aquest acte.

En l’escenari, la regidora i el president del Consell de Majors han lliurat als matrimonis un ram de flors i un àlbum de fotos.

Cal destacar que la celebració s’ha adaptat a les mesures higienicosanitàries actuals.