Felip Sànchez, regidor de Comerç, i Fernando Jaén, president de la gestora de Festejos populars, han entregat els premis després de la final celebrada a l’Escola Municipal d’Hostaleria
La segona edició del concurs ‘De tapes a Elx’ ja té guanyadors. Han sigut triats entre els 17 establiments participants per un jurat professional que les ha degustades en la gran final celebrada a l’Escola Municipal d’Hostaleria.
Luceros Gourmet, amb la seua tapa ‘Capricho ibérico ilicitano’, ha sigut l’establiment guanyador del primer premi ‘Regidoria de Comerç’ dotat de 1.000 euros. Per la seua part, Restaurante Matola, amb la seua tapa “canelón de carrillera con parmentier de patata violeta y granada mollar”, i Ecovegan Happy amb la seua proposta ‘Ñora confitada rellena de pipes i carasses’ s’han fet amb el segon i amb tercer guardó, valorats en 450 i 250 euros, respectivament.
El premi especial Tapa Il·licitana, que reconeix la que millor combina i empra els productes d’Elx, ha sigut per a Welcome Café i la seua ‘Delícia de la Terreta’ que ha rebut un premi de 200 euros en espècie.
El palmarés l’han completat ‘Tartaleta de Otoño’ de Niza Café i ‘Bomba crujiente de Mar’ de Taperia Roots, que han rebut dos accèsits de 150 euros també en matèries primeres.
L’edil de comerç, Felip Sànchez, satisfet per l’acolliment del certamen, ja mira a pròximes edicions “volem ampliar la participació de cara al futur perquè en aquest concurs el que volem és que es donen a conéixer el màxim nombre possible d’establiments i que tant els il·licitans i les il·licitanes com altres poblacions veïnes puguen conéixer la nostra gastronomia”.
La tapa ‘Delícia de la Terreta’, de Welcome Café, s’alça amb el premi especial Tapa Il·licitana a la proposta que millor combina els productes de la ciutat
Fernando Jaén, president de la Gestora de Festejos Populars, per part seua, ha elogiat la qualitat dels treballs finalistes “i convide tota la població a gaudir-les i així fer costat a l’hostaleria local”.
Els il·licitans i les il·licitanes que vulguen provar totes les propostes presentades en aquest segon certamen poden degustar-les a un preu únic de 2 euros als locals dels participants des del dia 21 d’octubre fins a l’1 de noviembre.