L’Ajuntament participa en la III i la IV edició dels Premis Emprén Dona

L’Ajuntament participa en la III i la IV edició dels Premis Emprén Dona

Mariano Valera, regidor de Drets Socials, afirma que esdeveniments com aquest ajuden a derrocar les barreres a les quals s’enfronten les dones emprenedores


El Centre de Congressos d’Elx acollirà el 2 de desembre la III i la IV edició dels Premis Emprén Dona que guardonen casos reals de superació i d’èxit de dones emprenedores que han fet història.

L’acte, que es desenvoluparà entre les 17.30 i les 20.30, comptarà amb la participació de Cristina Alcázar i amb ponències que aborden temàtiques relacionades amb la dona i amb l’emprenedoria com “¿Y si somos conscientes…?”, de la psicòloga Alexandra Martínez Alenda; “Emprender por accidente”, de la CEO d’Amaltea, Rosa Gómez; i “Síndrome de Intradependencia. Entre el amor y el conflicto”, de Rosario Rives. Comptarà també amb una taula redona que parlarà de perspectiva i de contextos de la violència de gènere.

El lliurament de premis, que se celebrarà el 2 de desembre al Centre de Congressos, comptarà a més amb diverses ponències i amb una taula redona sobre la violència de gènere

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, a més d’afirmar que esdeveniments com aquest ajuden a derrocar les barreres a les quals s’enfronten les emprenedores, assegura que “les dones espanyoles que intenten emprendre han de fer front a una gran por, el fracàs, motivat especialment per la falta d’acceptació cultural i de suport social que troben en el seu dia a dia”.

Les places per a assistir a l’esdeveniment es poden reservar en asociacionemprendona@gmail.com. L’acte comptarà amb totes les mesures sociosanitàries així com amb places limitades fins a completar aforament.