BiciElx arriba a l’avinguda d’Alacant amb l’estació número 47

BiciElx arriba a l’avinguda d’Alacant amb l’estació número 47

L’edil de Mobilitat Sostenible, Esther Díez, dona a conéixer aquest nou punt, que s’emmarca dins de la fase d’expansió amb la qual la Regidoria pretén ampliar el servei de lloguer de bicicletes al municipi


La regidora de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament d’Elx, Esther Díez, ha donat a conéixer aquest matí l’estació número 47 de BiciElx a l’avinguda d’Alacant. Un nou punt que s’emmarca dins de la fase d’expansió amb la qual la Regidoria de Mobilitat instal·larà noves estacions perquè més il·licitans i il·licitanes disposen d’aquest servei públic de lloguer de bicicletes prop de les seues cases.

A més, Díez ha destacat que en aquesta ocasió s’ha triat l’avinguda d’Alacant per a instal·lar aquesta estació de BiciElx perquè en uns mesos s’instal·larà un nou el carril bici en aquesta via que discorrerà per enmig de la calçada fins a la Ciutat Esportiva. “Una actuació que garantirà els veïns i les veïnes d’Altabix una infraestructura segura amb la qual poder desplaçar-se”, ha indicat la regidora, que ha assegurat que “l’impuls de la mobilitat ciclista és una de les estratègies clau del Govern Municipal per a lluitar contra l’emergència climàtica, per a millorar la qualitat de l’aire, i per a afavorir el benestar de la ciutadania”.

Esther Díez destaca que s’ha triat aquesta via perquè en uns mesos es posarà en marxa un nou carril bici que discorrerà per enmig de la calçada fins a la Ciutat Esportiva

D’altra banda, Esther Díez ha anunciat que la setmana vinent es posarà en marxa una nova estació de BiciElx a l’entorn del col·legi públic L’Assumpció, que donarà servei als veïns de l’entorn. Així mateix, ha apuntat que s’ha fet un pas més en la licitació del carril bici de Pere Joan Perpinyà i ha destacat que està previst que en uns dies es duguen a terme nous avanços en la licitació del de l’avinguda d’Alacant.