El Pare Noel avança la seua arribada a Elx dissabte 18 amb una desfilada carregada de fantasia

El Pare Noel avança la seua arribada a Elx dissabte 18 amb una desfilada carregada de fantasia

La cavalcada, a la qual participaran follets, fades i personatges coneguts com ara Mickey Mouse i Minnie o Chip i Chop, arrancarà a les 18.30 hores des de l’avinguda de Novelda i discorrerà per diversos carrers com Jorge Juan o Blasco Ibáñez fins a arribar al palau d’Altamira


El Pare Noel ha avançat la seua visita i arribarà a Elx dissabte, 18 de desembre, acompanyat de personatges tan populars com Mickey Mouse i Minnie o Chip i Chop, per a atendre els desitjos dels més xicotets. Així ho ha anunciat la regidora de Festes, Mariola Galiana, acompanyada del Pare Noel, que estarà al municipi fins al 25 de desembre.

La desfilada, a la qual participaran més de mig centenar de follets patinadors, arrancarà a les 18.30 hores des del col·legi Francesc Cantó a l’avinguda de Novelda i discorrerà per diversos carrers com Jorge Juan o Blasco Ibáñez fins a arribar al palau d’Altamira, on el Pare Noel rebrà la clau màgica de la ciutat perquè puga entrar a totes les cases i repartir els regals. A més, l’espectacle també comptarà amb la presència de follets, xanquers, fades, soldats de Trencanous i quasi cent elfs.

La regidora de Festes, Mariola Galiana, recorda que els més xicotets podran visitar del 19 al 25 de desembre la caseta del Pare Noel, a la part central del Mercat Nadalenc, situat al passeig d’Estació

L’edil, que ha animat la població a eixir a la seua trobada i a gaudir d’un dels moments més màgics del Nadal, ha explicat que enguany s’ha triat un trajecte amb carrers amplis per a evitar aglomeracions, i ha recordat la importància de complir amb totes les normes sanitàries com l’ús obligatori de la màscara durant tot el recorregut.

Com a novetat, enguany es podrà veure en una gran carrossa com els ajudants del Pare Noel fabriquen i preparen els regals. A més, dins de la programació nadalenca, Galiana ha recordat que s’ha habilitat des del 19 al 25 de desembre al passeig de l’Estació, a la part central del Mercat Nadalenc, la caseta del Pare Noel perquè els més xicotets puguen conéixer-lo en persona. L’horari serà de 10.30 a 14.30 hores i de 17.00 a 21.00 hores; el 20 i 21 de desembre només en horari de vesprada i el 24 només de matí.

Galiana ha agraït la labor del Pare Noel “per ajudar-nos a portar fins a Elx la màgia i la fantasia que representa, un any més, l’arribada del Nadal”.

Per part seua, el Pare Noel ha agraït l’Ajuntament per fer possible la seua presència a la ciutat i per permetre que els xiquets i les xiquetes d’Elx visquen el Nadal amb il·lusió.