La Policia Local inspecciona les discoteques del municipi de cara a les festes nadalenques

La Policia Local inspecciona les discoteques del municipi de cara a les festes nadalenques

Alguns establiments comprovats per la Unitat Lince a les zones d’oci d’Altabix, del centre i de l’estadi de futbol presentaven anomalies de senyalització exterior a les portes d’emergència


La Policia Local inspecciona les discoteques del municipi de cara al Nadal. Durant el cap de setmana del 26 al 28 de novembre, la Unitat Lince va realitzar la comprovació tant a l’interior com a l’exterior dels establiments amb la finalitat de comprovar la seua seguretat.

Els agents van revisar les eixides exteriors de les discoteques quant a senyalització i van inspeccionar les portes d’emergències, a més de les vies d’evacuació per a no trobar-se obstruïdes o amb portes impracticables, així com del control d’aforament. De la desena de discoteques visitades, les que tenien alguna anomalia sobre aquest tema van ser corregides.

L’objectiu és assegurar que els locals continuen complint amb la normativa vigent d’eixides d’emergències de cara a les festes, ja que augmentarà l’afluència de públic en aquesta mena d’establiments.